FOTOD Politsei otsib jooksu pannud avavangla kinnipeetavat (1)

Postimees
Copy
Andrei Andrejev
Andrei Andrejev Foto: Justiitsministeerium

Justiitsministeerium teatas, et avavangla kinnipeetav Andrei Andrejev ei naasnud ettenähtud ajaks tagasi, mistõttu palutakse kõigil, kes teavad tema asukohta, teavitada politseid.

«8. detsembril ei naasnud väljasõidult, Tallinna linnas, ettenähtud ajaks tagasi vanglasse avavangla kinnipeetav Andrei Andrejev,» sõnas vanglateenistuse avalike suhete nõunik pressiteate vahendusel.

Kinnipeetav on pikka kasvu ning tugeva kehaehitusega. Nägu on Andrejevil pikliku kujuga, kulmud heledad, ja ta on sinakas-halli värvi silmadega. Kinnipeetaval on väga lühikesed tumedad juuksed.c

Eritunnusena on kinnipeetaval mitmeid tätoveeringuid: randmele on tätoveeritud 5 täppi, mille juures kaks lühikest triipu. Lisaks on rindkerel draakoni tätoveering, vasakpoolsel küünarvarrel tätoveeringuna sõna «MOTHER», parempoolsel küünarvarrel kiri «DUMM SPIRO SPERO», parempoolsel õlal tribal tätoveering, mille keskel Yin ja yang kujutis.

«Avavanglast lahkudes oli peas musta/tumehalli tooni läkiläki müts, millel halli värvi karvane sisu. Seljas musta värvi riidest jope «Zara», jalas tumesinised teksad ja tumesiniseid kingad «Bugatti». Käes tumehalli värvi kindad. Jope all kandis beeži tooni kampsunit kirjaga «COTTONFIELD». Vasakul randmel on valgest metallist käekell.»

Kõigil, kes teavad tema asukohta, palutakse sellest viivitamatult teavitada politseid lühinumbril 112 või vanglateenistust numbril 501 0087.

Avavangla on väljaspool vangla piiret asuv vangla osa, kust kinnipeetavad võivad käia ilma järelevalveta väljas tööl, õppimas ning lühiajalisel väljasõidul ja peavad ettenähtud kellaajaks tagasi pöörduma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles