FOTOD Kurikamõrvar Bajuk: kambrikaaslase naine ei julgenud pärast mu kuritegu enam üksi liikuda (7)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy

Tallinna kesklinnas Snelli tiigi juures 15 aastat tagasi kurikaga julmalt sünoptik Krista Odakivi mõrvanud ja Patkuli treppidel teist vigastanud Vjatšeslav Bajuk rääkis esmaspäeval Harju maakohtus enda ennetähtaegse vabastamise arutelul, et ühe tema kambrikaaslase sõnul ei julgenud ta naine pärast kuritegu enam üksi linnas ringi liikuda.

«Kui mu kambrikaaslane sai teda, milles mind süüdistatakse, rääkis ta, et pidi igal õhtul oma naisele tööle järele minema, kuna ta ei julgenud pärast Snelli tiigi juures juhtunut enam üksi koju minna. Siis sain aru, et mu kuriteod mõjutasid ühiskonda ja üldine turvatunne oli kadunud. Kui juba Tallinna kesklinnas võib midagi sellist juhtuda, mis siis veel teistes linna rajoonides toimuda võib,» rääkis Bajuk esmaspäeval Harju maakohtus enda ennetähtaegse vabastamise taotluse arutelul.

Kohtuistungil videosilla vahendusel osalenud Põhja ringkonnaprokuratuuri abiprokurör Laura Liisa Mölder ütles, et Tallinna vangla toetab Bajuki ennetähtaegset vabastamist elektroonilise järelevalve alla ja sama toetab ka prokuratuur.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles