LEITUD Politsei otsib Tallinnas kadunud 96-aastast Viiat (1)

Postimees
Uuendatud 21. jaanuar 2024, 17:50
Copy
Kadunud Viia.
Kadunud Viia. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palus abi pühapäeval Õismäel kadunud 96-aastase Viia asukoha tuvastamisel. Viia leiti pühapäeva õhtul üles. 

Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja andis teada, et Viia leiti üles. «Kuna naine võis minna bussi peale, edastas politsei Viia isikukirjelduse ka Tallinna Linnatranspordile. Äsja teataski üks bussijuht, et nägi Viiale sarnanevat naist Lasnamäe bussipeatuses. Patrull suundus kohe infot kontrollima ja tuvastas, et tegu on kadunud Viiaga,» kirjutas PPA pressiesindaja Leana Loide. 

Viimane kontakt Viiaga oli pühapäeval kella 13 paiku. Lähedaste sõnul jäi naine Õismäe teel õue ootama kuni nad poes käivad, kuid naastes oli naine kadunud ja ühendust temaga ei saa. Naine kadus Õismäe teel Meelespea bussipeatuse piirkonnas.

Politseinikud koguvad infot naise võimaliku liikumissuuna osas ning kontrollivad piirkonda, kuid seni ei ole Viiat õnnestunud leida. Politsei kontrollib ka kas naine võis minna mõne bussi peale.

Viia on 165 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Ta kannab seljas vanaroosat jopet ning jalas on tal tumesinised dressipüksid ja kummist saapad. Peas kannab naine kootud halli mütsi. Viia kasutab kõndimiseks keppi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles