Aiamaja Domelor - kõige avatum aiamaja turul

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Domelor kuppelmaja - Unikaalne klaasist grillmaja.
Domelor kuppelmaja - Unikaalne klaasist grillmaja. Foto: Erakogu

Kas sa kujutad endale ette aimaja, mis sobib oma avatavuse ja läbipaistvusega igasse aeda, mis on suurepäraselt multifunktsionaalne ja mis muudab sinu koduaias veedetud hetked eriliseks sõltumata valitsevast aastaajast?

Domelor aiamaja või aiamaja terassiga on lahendused, mis muudavad sinu õhtused koosviibimised koos pereliikmete või sõpradega oma koduaias meeldejäävaks ja lisavad sinu aiale kuhjaga stiili.

Aiamaja Domelor - Väike aiamaja, kuid suur vaade.
Aiamaja Domelor - Väike aiamaja, kuid suur vaade. Foto: Erakogu

Milleks aiamaja saab aias kasutada?

Aiamaju saab kasutada mitmel erineval otstarbel, näiteks aias oleva ja maja juurde kuuluva lisaruumina, kuhu saab minna, et eemale tõmbuda elukärast. Seda kas vaikselt oma aias puhkamiseks, või siis näiteks hoopis keskendumist vajava töö tegemiseks. Klaasist aiamaja laseb päikesepaistelistel päevadel sisse piisavalt päikesevalgust ja sinu aia rohelus ümbritseb sind endiselt. Samas on võimalik aiamaja uks ka sulgeda ja saavutada sellega vaiksem, privaatsem ja rahulikum keskkond.

Aiamaja on loomulikult võimalik kasutada ka kohana, kuhu koguneda pere ja sõpradega, et veeta mõnus õhtu oma suvemaja aias. Terrassiga aiamaja annab suurepärase võimaluse ka aias grillimiseks ja kui putukad hakkavad liiga tegema on aiamajad suurepärane koht nende eest peitumiseks.

Aja jooksul koguneb igasse majapidamisse esemeid nagu värvipurgid ja muruniidukid. Kuigi sa ei pruugi neid iga päev kasutada, ei taha sa neid siiski ka lihtsalt ära visata. Klaasist ja puidust aiamajad võib kasutusele võtta ka aias täiendava lisaruumina või lihtsalt panipaigana tihti aias kasutatavate esemetele, mis vajavad siiski kaitset vihma eest ja ei saa lihtsalt lageda taeva all olla.

Lisaks on klaasist aiamajad võimalik kasutusele võtta ka kui laste aiamaja. Vähese loomingulisusega saab need muuta põnevaks mängukohaks, kus lapsed on heitliku ilma eest kaitstud ning samas alati ka vanemate silme all. Laste ööseks tagasi tuppa meelitamisega võib hiljem siiski raskusi tulla.

Kuppelmaja Domelor - Klaasist maja hoovi või terrassile.
Kuppelmaja Domelor - Klaasist maja hoovi või terrassile. Foto: Erakogu

Oma aiamaja saab kasutada ka koduse jõusaalina, isikliku väikese joogakeskusena, spaa-ruumina või meditatsiooniruumina, teisisõnu lihtsalt kohana, kus lõõgastuda ja endas päeva jooksul kogunenud stressi maandada. Ükskõik, mida sa oma uues aiamajas teha otsustad, saab sellest kiiresti sinu lemmikkoht, kus istuda kasvõi teetass käes ja vaadata päikesetõusu või -loojangut.

Aiamaja pakub sulle ideaalset varjupaika rahu ja vaikuse nautimiseks, eemal kiirest kaasaegsest maailmast. Seda kas sa soovid aiamajas enda jaoks rajada väikese terviseoaasi või koha perekondlikeks koosviibimisteks, otsustad vaid sina ise.

Kui vajad põgenemispaika, võib aiamaja olla ideaalne pelgupaik. Võta jalanõud jalast, lõõgastu ja avasta endast uut energiat ja inspiratsiooni. See on tõeline puhkus sinu enda koduaias. Soovi korral võid aiamajas kasvatada enda tarbeks ka köögivilju, sest päikesest Domelori aiamajas puudust ei tule.

Lisaks on võimalik aiamaja kasutada soojadel suveöödel oma koduaias magamiseks. Eraldiseisva küttekehaga soojustatud aiamaja sobib ööbimiseks kindlasti veel ka hiliskevadel ja varasügisel. Sõltumata sellest, milleks sa aiamaja täpselt kasutad, pikendad sa sellega oma välitingimustes mugavalt veedetavat aega vähemalt nelja kuu võrra aastas. See on saja päeva võrra kauem õues veedetuid õhtuid ja emotsioone ning elamusi pere või sõpradega koosviibimisest.

Aiamaja ehitus ja paigaldus

Ühe aiamaja ehitus võtab aega umbes kaks kuud. Domelor aiamaja näol on tegemist peaaegu täielikult kodumaise tootega, mida kinnitab tõsiasi, et aiamaja ehituseks kasutatav materjal tuleb valdavalt Eesti tarnijatelt. Mõned väga üksikud ja väga spetsiifilised komponendid pärinevad siiski ka välismaalt.

Domelori aiamaju valmistavas meeskonnas on kokku neli liiget, kuid eri etappides kaasatakse aiamaja ehitamisesse veel ka partnerfirmasid.

Domelor aiamaja paigaldus on kiire ja mugav, sest aiamaja saab paigaldada erinevatele pindadele. Kõige lihtsam on aiamaja paigaldada siiski terrassile, kuid kui terrassi ei ole, siis tänu uudsele lahendusele saab ilma kaevamiseta puurvaiadele uue terrassi üles seada kõigest mõne päevaga.

Aiamaja paigaldamise juures ei ole probleemiks ka suvemaja juurde ligipääsutee võimalik puudumine. Klaasist aiamaja tuuakse kohale eraldi sektoritena ja sa ei pea muretsema haljastuse rikkumise pärast, sest kõik jääb täpselt sama ideaalseks kui enne aiamaja paigaldamist.

Klaasist aiapaviljon - Aiamaja terrassiga või ilma.
Klaasist aiapaviljon - Aiamaja terrassiga või ilma. Foto: Erakogu

Suvemajad koos aiamajaga

Moodul aiamaja kasutamine suvemaja koduaias ei oma mitte ainult eraldiseisvat väärtust, vaid aiamajad tõstavad ka kogu kinnisvara üldist väärtust. Heaks kinnituseks sellele on asjaolu, et Domelor aiamajaga koduaed pälvis hiljuti Järvamaa kauni kodu tiitli.

See tähendab ühtlasi ka seda, et aiamaja tõstab sinu kinnisvara väärtust ja muudab selle turul atraktiivsemaks. Kui soovid kunagi oma maja müüa, armastavad potentsiaalsed ostjad selle juurde käivat lisaruumi või panipaika, mida aiamaja neile pakub.

Täiendava väärtusena pakuvad Domelor aiamajade väljatöötajad ka läbi CNC freesimise Domelori mööbli erilahendusi. See on veel üks võimalus oma koduaias veelgi isikupärasema ja omanäolisema keskkonna loomiseks.

Multifunktsionaalne aiamaja sinu koduaeda

Tänu oma läbipaistvusele ja avatusele sobivad ja asetuvad Domelor aiamajad väga loomulikult praktiliselt iga suvemaja aeda ja mõjuvad juba hetk hiljem selle loomuliku osana.

Aiamajad on palju odavam ja stressivabam alternatiiv pere suurenemise tingimustes suuremasse koju kolimisele või isegi aeda enda jaoks kuuri ehitamisele. Aiamaja asendab soovi korral edukalt lastemaja ja toimib aias vajalike esemete hoidmisel kiire ja mugava panipaigana.

Ja loomulikult ei pea stiilsed aiamajad vaid panipaigaks olema, sest need on nii ilusad kui ka funktsionaalsed ja seega on nad lihtsalt suurepäraseks valikuks, kui soovid suvemaja juurde saada täiendavat elamispinda.

Copy
Tagasi üles