Suur ülevaade Kuidas korraldada meeldejääv firmapidu?

Copy

Eksklusiivne firmaüritus Tallinna Lauluväljakul

Lauluväljaku Klaassaal
Lauluväljaku Klaassaal Foto: Aron Urb

Tallinna Lauluväljak on erilise auraga paik, mis kannab edasi laulupidude vaimsust ning laulva revolutsiooni aegset ühtsust. Kuna teist sellist kohta ei leia, siis pole mingi ime, et Eestis esinevad maailmakuulsad superstaarid astuvad enamasti üles just Tallinna Lauluväljakul. Seda erilist atmosfääri on võimalik kasutada ka suurepärase firmapeo korraldamiseks, millest partnerid ja töötajad hiljem veel kaua räägivad.

Ürituste korraldamiseks sobivad siseruumid asuvad laulukaare hoones, kus kahel korrusel asuvad saalid loovad võimaluse üheaegselt ette valmistada nii töist seminari õhkkonda kui ka hilisemat peopaika. Vaade siseruumidest avaneb merele ning Tallinna siluetile, mida võikski imetlema jääda. Mõistagi on ruumid varustatud kaasaegse tehnikaga ning mööbli ja muu vajaliku inventari valik on rikkalik. Laudadega ürituse puhul mahub esindussaali mugavalt 320 inimest, püstijala ürituse puhul ca 800 inimest. Ürituse programmi on võimalik lisada ka samas majas paikneva Külastuskeskuse ekskursioon, kus saab ülevaate laulupidude ning laulva revolutsiooni ajaloost.

Kelle hing aga ihkab juba kevade ning suve poole, peab meeles pidama, et Lauluväljak on tõeliselt roheline oaas kesklinnas, kuhu tasub tulla. Koguni 23 hektari suurusel alal on kõvakattega rajad jalutajatele, silmapaitavad muruplatsid, varju pakkuvad põlispuud ning loomulikult ka päris metsikuid kohti, kus loodus toimetab omatahtsi. Nii ei peagi piirduma üritusega siseruumides, vaid tasub pidada plaani suvepäevade korraldamiseks hoopis Lauluväljakul. Grillpidu, spordivõistlus, ühislaulmine - kõik on võimalik. Kes korraldab oma töötajatele ühepäevast suveüritust, tunneb heameelt logistiliselt mugavast asukohast ning autoga tulijad rõõmustavad tasuta parkimise võimaluse üle.

Mainimata ei saa jätta ka tõsiasja, et Lauluväljaku projektijuhid on karastunud maailmakuulsate staaride kontsertide tuules, mis tähendab, et ükski ülesanne ei tundu neile keerukas ega idee liiga lennukas. Kui juba ettevõte on otsustanud oma ürituse korraldada Tallinna Lauluväljakul, siis liigutame mägesid, et sellest saaks seni parim üritus!

Kooker küpsetab soolaseid ja magusaid minipannkooke!

Iga päev võiks kujuneda just selliseks nagu üks elu parim päev peab olema. Tempo on kiire, sihid on silme ees ja igav ei hakka kellelgi. Tasakaalu loome läbi väikeste rõõmude, vahvate traditsioonide ja armsate inimestega koos aja veetmisega. Kõik see aga ei pea olema ilmtingimata järjekordne kohustus, vastupidi.

Tõenäoliselt oleme Tallinna peal trehvanud, kui mitte siis leid meid SIIT.

Kookeri legendaarsed magusad minipannkoogid vaarikamoosi, kondenspiima või trendika soolakaramelliga on midagi, mida peab elus proovima ja mitte vaid korra.

Hollandlased ja prantslased vaidlevad, kes neist „leiutas“ minipannkoogi, meie anname ühe punkti hollandlastele ja ilmselt sina ka, kui proovid magusaid minipannkooke tuhksuhkru ja tüki taluvõiga. On aeg!

Senikaua, kui euroopa vaidleb magusate kookide üle, tegi Kooker soolased minipannkoogid ja just teile kallid kaasmaalased, sest sel viisil süüakse soolast minipannkooki vaid meie maal ja Kookeris.

Feta – spinati, Aasia – kana, muna – peekoni ja ikka vana hea singi – juustu.

  • Kookeri peolaud – ilma pikema jututa saad meelepärased soolased ja magusad minipannkoogid valida meie e-poest, tellida kulleriga koju, kontorisse, sündmuskohta või tulla ise järele lähimasse Kookerisse.
  • Kookeri rändpann – Kooker tuleb oma pisikese versiooniga kohvikust, muu kraamiga ja mõnusa meeleoluga kohale ning küpsetab värsked koogid kohapeal. Toimugu see siis sinu kodus, kontoris või mängutoas.
  • Kookeri minitreiler – suurema seltskonna puhul vurame kohale laheda treileriga ja teeme rõõmu ja küpsetame kooke kasvõi keset nurme.

Tänaseks on Kooker käinud väga huvitavates kohtades ja kaasa löönud erilistel sündmustel: sõprade poolt korraldatud üllatuspidu 45. juubeliks, Sõbrapäeva tähistamine kontoris, kogukonna talvine kelgupäev, salapulm Kloogaranna metsade vahel, ettevõtte suve - ja talvepäevad, rabamatka, hommikueine ...

Vaata lähemalt Kookeri kodulehelt www.kooker.ee või võta meiega ühendust info@kooker.ee.

Kui ettevõtte juht väärtustab oma töötajaid, siis saab sinu sündmusest unustamatu elamus- selle aitab korraldada Createvents

Kui sa pead oma töötajaid olulisteks ja soovid neile korraldada sündmuse, mis ühendab ja jääb meelde, millest ka aja möödudes räägitakse kui legendist, siis oled õiges kohas. Siit saad teada, kes ja kuidas teeb kõik sinu eest ära - ideest koristamiseni.

„Ma ei teadnudki, et sa nii hästi maalida oskad,“ ütles raamatupidaja müügijuhile, kui kõik olid oma maalid lõpetanud.

Arusaadav, ega igapäevasesse töökeskkonda ei „lõika“ ju sisse tead-mida-kõike-ma-veel-teha-oskan mõttega, aga meeleolukad ettevõtte suvepäevad annavad võimaluse kolleegi rohkem tundma õppida.

Suvistel sündmustel on üsna tavapärane teha liitvaid aktiivseid tegevusi, veel parem kui sellele anda lisamõõde – parima tulemuseni jõudmiseks peavad meeskonnad tegema koostööd. Seegi aitab kolleegi kui inimest tundma õppida.

Määrav ja väärtuslik iga sündmuse juures ongi see, mis lisaks meelelahutusele kasvatab „meie“ tunnet. Tähtsaim, et inimesel tekiks tunne: minu tööandja hoolib minust ja on tänulik mu panuse eest.

Hea sündmuse korraldaja arvestab, et inimesed on erinevad ning pakub kõigile meelepärast tegevust. Teame ju, et Eesti mees on tantsulõvi, aga kui ühel rahvusvahelise töötajaskonnaga sündmusel kuulutati välja rahvaste tantsude töötuba, olid esimesed, kes sinna kohale jõudsid, siiski hindu mehed.

Kõik on võimalik – ütleb üritusturundusagentuuri Createvents moto.

Tõepoolest, Gerli ja Margus, tegemist on pereettevõttega, on teinud väga suuri sündmusi väga kitsas ajaraamis, leidnud lahendusi olukordades, kus tundub, et neid justkui ei ole, teinud kannapöördeid viimasel hetkel.

Nad oskavad une pealt vastata kõigile küsimustele mis sul ürituste korraldamisega tekkida võivad. Nad mõtlevad sinuga koos, reageerivad kiirelt ja loovad üritusi inspiratsiooniga ning teevad oma tööd rõõmuga.

Kui ka sinu jaoks on oluline see, et ürituse ökoloogiline jalajälg oleks võimalikult väike – siis meie väärtused kattuvad. Kui peale sündmust jääb toitu üle, saadetakse see koostöös heade abistajatega nendeni, kes seda vajavad. Nõude valikus kasutatakse ikka ja ainult kas n.ö päris-nõusid või biolagunevaid. Ja kõik lilled ja seaded tuuakse pärast sündmust sinu kontorit kaunistama.

Kui sul on tulemas tähtpäev, millest peaks looma elamuse, siis jäta korraldustöö proffide hooleks ja võta ühendust Gerli või Margusega.

https://www.facebook.com/createvents.ee, https://www.instagram.com/createvents.ee/

Firmapeod Naissaarel ja Aegnal ning merel – tiim MONICA

Foto: Monica.ee

Firmapidu on oluline sündmus igas organisatsioonis, pakkudes suurepärast võimalust tähistada saavutusi, tugevdada meeskonnatööd ja moraali ning lihtsalt pakkuda meeldivat vaheldust igapäevatööle. Need üritused on mõeldud kõigile ettevõtte liikmetele, alates juhtkonnast kuni uusimate töötajateni, ja sõltuvalt sündmuse iseloomust võivad hõlmata ka ettevõtte kliente ja partnereid.

Korraldades meeldejääva firmapidu Harjumaa väikesaartel, nagu Naissaarel või Aegnal, reisilaev MONICA tiimiga maist septembrini, saate oma meeskonnale pakkuda ainulaadset ja meeldejäävat kogemust. Naissaarel saab osaleda rariteetsete sõjaväe kastiautodega saaretuuridel, mis viivad teid metsateedel läbi saare, peatudes 2-6 korda, et tutvuda giidi juhendamisel saare militaarajaloo ja kultuuriga. Vihma korral kaitseb kastiauto presentkatus reisijaid, tagades, et seiklus ei jää ilmastiku tõttu pooleli.

Lisaks pakub Naissaar unikaalset võimalust sõita kitsarööpmelise raudteega umbes 5 km läbi põlismetsa, nautides lahtises vagunis sõitu ja saare looduse ilu. Meeskonnatööd edendavate tegevuste hulka kuuluvad aardejaht või DiscGolfi turniir rannametsas, samuti rannamängud ja lõbusad teatevõistlused peoplatsil ilusa ilma korral.

Toitlustus Naissaarel on rikkalik, pakkudes võimalusi nii vabas õhus, katusega terrassil kui ka siseruumides. Majutusvõimalused on mitmekülgsed, ulatudes 14-kohalistest majutusasutustest kuni 200-kohaliste majadeni, tagades, et kõik osalejad leiavad endale sobiva peatuspaiga.

Kui eelarve on piiratud, on soovitatav korraldada ühepäevane suvepäev, mis on sisukas ja sisaldab 2-3 toidukorda, pillimehest peojuhti DJ-ga. Naissaarelt lahkumine toimub õhtul kell 21:00, privaatse erireisiga, millele järgneb privaatpidu laevas, jätkudes merel ja sadamasse jõudmisel kuni kella 23:00-ni.

Aegna saarel toimuvad suvepäevad nõuavad giidiga matkamist, kuna saar on looduskaitseala. Aegna on ideaalne koht väiksematele seltskondadele, pakkudes intiimsemat ja looduslähedasemat kogemust.

Naissaare suvepäevad sobivad 20-150 inimesele, pakkudes laia valikut tegevusi ja majutusvõimalusi. Tallinna või Kopli lahel toimuv firmaüritus laeval pakub piduliku õhtusöögi kruiisi, mis on ideaalne 30-60 osalejale. Külmal ajal, novembrist aprillini, kui laevad ei liigu, on laevas jõulupidude korraldamiseks optimaalne osalejate arv 30-50 inimest.

Korraldades firmapidu reisilaev MONICA tiimiga, pakute oma meeskonnale unustamatut kogemust, mis tugevdab ettevõtte kultuuri ja töötajate vahelist sidet, jättes kustumatu mälestuse kõigile osalejatele.

Foto: Monica.ee

Suvepäevad Võrtsjärve ääres – elamusterohked hetked Järveveerel

Otsid oma meeskonnale absoluutselt ideaalset suvepäevade paika - et oleks lahe olemine, maitsev toit, veidi närvikõdi ning õnnelikud ja naeratavad inimesed?

Järveveere puhkekeskus seda kõike pakubki. Iga ilmaga peetavad suvepäevad ja suvised meeskonnaüritused ongi nende leivanumber. Puhkekeskus asub otse Võrtsjärve kaldal. On palju ruumi, aga samas saab olla mõnusati üheskoos! Järv oma õrna briisiga loob tunde nagu oleksite mere ääres ja varustab puhkekeskuse toidulauda väga värske toorainega - järvekoha, suitsuangerja ja latikaga.

Mida Järveveere puhkekeskus teie meeskonnale võimaldab? Puhkemajadesse mahutatakse 101 külalist. Järveveere eeliseks on kindlasti suviselt statsionaarne peotelk, mis mahutab üle 200 inimese. Kui juhtub, et ilm on vihmane, siis kaitseb see vihma eest ning pakub ühtlasi varju, kui päike kõrvetab. Suur osa suvisest tegevustikust toimub telgi all: nii toitlustus, erinevad töötoad-meeskonnamängud, ning ka õhtused peod-kontserdid.

Järveveere tiim korraldab iga sündmuse kliendi soove arvestades, sest suurem osa vajalikke teenuseid ürituse õnnestumiseks on ettevõttel olemas. Puhkekeskuse kõige populaarsem lisa on kindlasti meeleolukas ja mitteühtegi sõitjat kuivaks jättev kaatri- ja banaanisõit Võrtsjärvel.

Järvele pääseb ka aerusurfilaudadega, kohapeal saab lisaks mängida tennist, lasta vibu, on discgolfi rada ning veel rida põnevaid tegevusi.

Kuuma ilmaga on tõmbenumbriks bassein. Mõtle palmid juurde, pane hea muusika mängima ning oledki kohe troopikas! Ainult, et tegelikult oled Viljandimaal ja palmide asemel on rookatused. Sel aastal on plaanis veel oma külalisi üllatada ja tuua juurde veidi troopilise ranna hõngu. Lisaks basseinile on puhkekeskuses ka mini-spa mullivanni ning leili-, auru- ja infrapunasaunaga. Head koostööpartnerid korraldavad meeldejäävaid meeskonnamänge.

„Oleme kriitilised ja hoiame kõrget standardit ning seda ka road, mis külaliste lauale jõuavad. Tunneme uhkust, et saame pakkuda nii maitsvat toitu. Meie eesmärk on koduteele saata õnnelikud, naeratavad külalised,” on ettevõtte esindaja Maris Zukker rahul.

Avasta koos kolleegidega kaevurite maailm

Kaevandusmuuseum on parim koht, kus olla – ilmast olenemata jätkub tegevust nii maa all kui maa peal! Satute kolleegidega otsekui ajatunnelisse ja kogete elu läbi kaevuri prillide. Maa-alusel giidituuril jagub nii romantikat kui judisevat põnevust! Tööle pannakse kogu maa-alune tehnika ning võimalik on proovida isegi puurimist! Muuseumil on oma metroo – maa-alune kaevurirong, kuhu mahub korraga 35 inimest! Ja kaevurisöökla! Maa all veetis kaevur ööpäevast vaid kolmandiku. Ülejäänud aeg kulus tal oma elu elamiseks. Eesti Kaevandusmuuseum juhatab teid giidituurile mööda Kohtla-Nõmmet kaevurite töölisasulat. Saate teada, millega tegelesid kaevurite naised, mis toimus uhkes kultuuripalees ja kuidas õnnestus Kohtla-Nõmmel maanduda peale kaevanduse sulgemist jalgadele? Need on vaid mõned küsimused, millele annab jalutuskäik vastused.

Soovite peosaali? Muuseumi peosaal mahutab 200 inimest. Konverentsi- ja seminariruumid paiknevad nii maa all kui maa peal. Vajadusel toitlustatakse korraga mitusada inimest. Soovite korraldada kokkutuleku? Tantsupeo? Aga palun! Väliürituste korraldamise võimalus on nii mäe peal kui maa all. Kaevandusmuuseumi 40 hektarilisel territooriumil võib turvaliselt viibida nii koerte kui lastega ja sinna mahub sadu telke ning autokaravane. Seal on murukattega staadion, kus toimus talvel 900 tantsijaga talvine tantsupidu! Suvel saab seal telkida või võistlusi organiseerida.

Kaevandusmuuseumi retromajutus mahutab korraga 34 inimest ja saun 15 inimest. Koostööpartnerid tulevad appi, et viia soovijaid karjäärisafarile või Aidu läbipaistva veega karjääri kanuu, kummiparve või kaatriga sõitu tegema, seinaronimist ja laskumist katsetama, lisaks saab tellida erinevaid meeskonnamänge. Maasturitega varingute veerel ringi rallimine ning põlevkivi karjääri kaunite vaadetega tutvumine on väärt ajaviide.

Kaevandusmuuseumi territooriumil ja selle lähistel on huvilistele mitmeid tasuta vaba aja veetmise võimalusi. Näiteks rulluisurada, rulapark, jõuväljak, discgolfi rada ja matkarajad.

Kaevandusmuuseumi kaevurite maailm juba ei unune! See külastus on elamus, täis ajalugu, uusi kogemusi ja ühiseid mälestusi!

Ühenda kultuur ja peorõõm - ettevõtte pidupäev Eesti Vabaõhumuuseumis

Vajate asutuse suve- ja perepäevade jaoks ainulaadset õueruumi Tallinna külje all? Otsite organisatsioonile suurejoonelist kogunemispaika? Linnulaulu ja imeilusat vaadet Kopli lahele ja vanalinnale? Südantsoojendav valik on Eesti Vabaõhumuuseumi mereäärne katusealusega kiigeplats, mis pakub vihma- ja päikesevarju korraga kuni 200le inimesele. Kiigeplatsile saab paigaldada telgid, et pidada maha üritus või kokkutulek mistahes aastaajal.

Kasulik on teada, et suurema rahvahulga korral saab kasutada peaaegu kogu muuseumi ala. Kokkutulek, päevane väljasõit, märgiline stiili- või tantsupidu – teretulnud on erinevad ettevõtmised!

Siseürituste jaoks on loodud vabaõhumuuseumis asuvad setu talu ja Kolu kõrts.

Setu talu vanapärased suurte valgete ahjudega kambrid pakuvad stiilset ning õdusat õhkkonda, mida mujal pealinnas naljalt ei leia. Setu talu laut on uhke maakividest hoone, mis kohandatud kaasaegses võtmes hubaseks peopidamise ruumiks - lahedasti sööma ja pidutsema mahub 40 inimest.

Kolu kõrtsi tallialuses on võimalik laud katta veelgi suuremale seltskonnale ning seal saab maha pidada 150 inimesega pulma, jõulupeo, seminari või konverentsi. Kõrtsituba saab broneerida õhtupoolikul, et pidada seal sünnipäeva või koosolekut – see mahutab 30 inimest. Sakstekamber sobib väiksema koosolemise jaoks kuni 18 inimesele.

Hea on teada, et Kolu kõrts valmistab kohapeal suupisteid, salateid, küpsetisi ja torte ehedast kodumaisest toorainest. Ja vabaõhumuuseum pakub omalt poolt kõikide ürituste jaoks välja sobivat programmi koos kõige muu vajalikuga.

Hindate traditsioone ja eesti elu püsiväärtuseid, siis tooge oma organisatsiooni või ettevõtmise suurkogunemine Eesti Vabaõhumuuseumisse! Täpsemat infot küsi meili teel yritus@evm.ee või helista 654 9109.

Hulkur - teie pidude salarelv

Rändbaar Hulkur on pidude võlur, kes tuleb ja teeb peost peo. Olgu see kollektiivi peoõhtu või suvepäevad, sõpruskonna kogunemine või perejuubel, isegi laste sünnipäev! Hulkuri rändbaar hoolitseb kõige eest ning tuleb ja teeb sinu eest kõik vajaliku ära.

Baar ei pea olema avatud kindlas asukohas - sina ütled koha. Rändbaar tuleb kohale oma leti, kauba ja kogu varustusega, puhub rahvale elu sisse ning teil jääb vaid peo nautimise rõõm! Hulkur on ääretult paindlik ning sulandub keskkonda, sest lastepidudel riietatakse ennast kasvõi loomadeks või klouniks, banketil kantakse lipsu ja tehakse kummardusi! Ning joogid hoitakse külmad ka kõige palavamal suvepäeval!

Kui Hulkur rändbaar on kohal pole ohtu, et külalised jäävad liiga purju. Hulkur hoolitseb, et pidu sujuks heas meeleolus ja liigselt tipsutanud inimestele meisterdatakse lahjemad kokteilid. Baarmenid aitavad hea tuju ja lõbusa suhtlusega pidu käimas hoida! Olukorras, kus klient ise kokteili valmistab, kaob kontroll, mida täpselt ja kui palju ta valab.

Jookide nimekiri pannakse kokku koostöös ürituse korraldajaga - loosi lähevad ka peokorraldaja enda joogid, olgu need värskelt varutud või aastate jooksul kogunenud. Hulkuri tiim teab, mida ja kui palju peo tarbeks varuda, et kõike oleks piisavalt ja pärast ei jääks järgi aastate varu jooke. Arveldatakse üksnes kulunud koguste raames. Hulkur võtab kanda kogu teie stressi, mis puudutab kaupa, jääd, klaase, topse, puuvilju, personali jpm ja korraldab soovi korral ka meeleoluka kokteilikoolituse.

Hulkur leiab lahenduse nii sõprade sünnipäeva kui tuhandete külastajatega suurürituse tarbeks – ettevõttel on erineva mastaabiga pidude jaoks erimõõdus lette - isegi kaheksameetrine. Baarmenid suudavad meisterdada põnevaid kokteile, lahendades soovi „midagi head“. Huvitava kokteililahenduse pakkumiseks tuuakse kaasa erinevaid alkohole, pealejooke, lisandeid ja puuvilju. Kauba osas arveldatakse maaletoojahindades, et peo kulud oleks läbipaistvad.

Räägi Hulkurile, mis plaanid sul on ja ära muretse, lahendus tuleb kergemini kui sa ootasid!

Stiilne firmaehe meenutab olulist sündmust kaua 

Kuidas tänada ja tunnustada oma töötajaid või äripartnereid nii, et oluline sündmus kauaks meelde jääks? Väärikas viis selleks on Roman Tavasti kullassepaäris tellimustööna valminud stiilse korporatiivehte kinkimine.

Rahvusvahelise haardega kullasepaäri Roman Tavast on üks väheseid Eesti ettevõtteid, kel täna vanuseks juba auväärsed 100 aastat. 1923. aastal lõi kullassepp Roman Tavast väikese töökoja, mis paisus Nõukogude okupatsiooniajal suureks juveelitehaseks. Eesti iseseisvusaja alguses taastas Roman Tavasti poeg oma isa ettevõtte. Täna valmistab see suure osa Eesti teenetemärke ning mitmesuguseid eritellimusel valminud firmaehteid. Ettevõtte koduturg on Eestis, tütarfirmad Soomes ja Suurbritannias ning kliente leidub USAst Nigeeriani.

Ajatult väärikas kingitus

Tihti murtakse pead, mida küll kinkida töötajatele tõeliselt suure saavutuse puhul või ettevõtte jaoks olulisel tähtpäeval. Võib maksta heldelt preemiat, saata inimesed puhkusereisile, viia nad kallile õhtusöögile või kinkida mõni firma logoga tarbeese (jope, kohvitass või kallis pastakas). Paljudes ettevõtetes ja asutustes kingitakse neil puhkudel aga hoopis eritellimusel valminud firmaehteid, mis on personaalne, hinnaline ja ka oodatud kingitus.

Ehete kinkimine oluliste sündmuste puhul (näiteks firma aastapäeval) on firmakultuuri tähtis osa ja töötajate ning ka koostööpartnerite poolt armastatud rituaal. Üldjuhul ei ole sellised firmaehted seotud ettevõtte logoga, vaid disain on inspireeritud tegevusvaldkonnast või CVI elementidest. Selle tõttu kannavad neid meelsasti lisaks töötajatele ka head äripartnerid või kliendid. Hästi disainitud ja läbimõeldud firmaehet kantakse rõõmu ja uhkusega aastaid ning seda kandes meenub ka aastatetagune sündmus, mille puhul see kingituseks saadi.

Suur osa Eesti ettevõtete ja asutuste firmaehteid on valminud Roman Tavastis. Firmaeheteks võivad olla näiteks rinnamärgid, mansetinööbid, lipsunõelad, kaela-, käe- ja kõrvaehted jne.

Aina enam leiavad ettevõtetes kasutust staažimärgid või ka -mündid, mida kingitakse töötajatele teatud tööstaaži verstapostideni jõudmisel. Eritellimusena valminud staažimärk on väärikas kingitus, mida uhkusega kanda ning mis aitab luua ja hoida töötajate ühtekuuluvustunnet.

Kuidas toimub firmaehte loomine?

Firmaehete loomine algab sellest, et koos kliendiga arutatakse läbi ehete eesmärgid, sihtgrupp ja kliendi soovid. Tihtipeale tellitakse terve ehtesari – näiteks mansetinööbid ja lipsunõelad on väga hinnatud meeste hulgas ning prossid, rinnanõelad ja kaelaehted sobivad ideaalselt kingituseks naistele. Ehte esialgne ideekavand ja kujundus pannakse kokku kliendi soovidega arvestades ja luuakse ka 3D kavand. See lihtsustab oluliselt loomeprotsessi, sest juba töö algfaasis on võimalik täpselt ette kujutada, kuidas valmis ehe välja hakkab nägema. Mõnikord soovib tellija enne tellimist tootenäidist ja see ka luuakse.

Firmaehete hind sõltub peamiselt töö keerukusest, materjalist ning tellimuse kogusest. Hinnapiir arutatakse enne töö tegemist läbi ning maksumusega annab alati mängida. Üllatuslikult võib firmaehe võrreldes teiste preemiatega olla hoopis kuluefektiivsem. Üldjuhul ei ole ehte hind võrreldav preemiareisi või arvestatava rahalise preemia suurusega.

Firmaehete loomiseks võtke julgelt ühendust Roman Tavasti ettevõttega aadressil info@romantavast.ee või päringuvormi kaudu.

Lisaks eridisainiga ehetele ja märkidele leidub kingitusteks sobivaid ehteid ka Roman Tavasti e-poes.

Elamusmängud - suvepäevade sütitaja!

Tahate üllatada oma ettevõtte töötajaid ja muuta suvepäevad, firmapidu või meeskonnapäev tõeliselt meeldejäävaks? Pange kiiremas korras kokku paarist inimesest koosnev korraldusmeeskond, sest paari-kolme inimesega läheb organiseerimine kiiremini ning saab mõtteid vahetada, soovitab ürituste täiskorraldusega tegelev ettevõte Elamusmängud OÜ.

Elamusmängude meeskond Elamusmangud.ee tuleb teile appi, pakkudes ürituse täiskorraldust, põnevat tegevustikku ja atraktsioonide renti või lihtsalt kuldaväärt nõuandeid.

Esmalt otsustage, kas sellest tuleb lihtsalt üks meeldejääv ning äge pidu või ööbimisega suvepäevad. Kas valite linnalähedase kauni puhkekeskuse või idüllilise majutuskoha kusagil teispool Eestit? Kas bändi või DJga? Ja kas mõnusa ja tšilli olemise ning rikkalike toidukordade vahele võiks mahtuda mõni meeleolukas töötuba või adrenaliinikas seiklusmäng? Tähtsad teemapunktid peaksid olema ürituse isekorraldajatel puhkekeskuse broneering, DJ või peobänd, fotograaf ja meeskonnamängude läbiviijad, soovitab Elamusmangud.ee Sest parimad suvepeopaigad lähevad kiiresti lukku ja esinejadki napsatakse juba kevadkuudel.

Hea mõte on kaasata üle saja osalejaga ürituse loomisel agentuur, sest agentuuridel on info ja ülevaade paljudest teenusepakkujatest. Samuti kogemus ja hea ideedepagas.

Et suvepäevad kulgeks sisukalt ja põnevalt, siis tasub kindlasti leida tegevused mis oleks enamusele meelepärased. Meeskonnamängude stiili mõttes võib valida aktiivsed ja sportlikud, lihtsad ja lõbusad või nuputamise/meisterdamise stiilis meeskonnamängud. Valikus on näiteks nutikust nõudev ja adrenaliinist pakil vibulahing, ellujäämismäng või spiooniseiklus. Ehk hoopis soovite seltskonnaga ümber kehastuda või nostalgilaksu - siis on teie suvepäevade teemadeks Olümpiamängud või Malev!

Kui ettevõttel on soov kolleegidega lihtsalt üks tore meeskonnapäev läbi viia, siis kaaluge matkapäeva. Matkapartneri kaasabil saab organiseerida toreda ja hariva matka ning soovikorral ka transpordi ja toitlustuse.

Tasub uurida ka erinevaid atraktsioone firmapeole rentimiseks. Atraktsioone saab tellida nii eraldi kasutamiseks kui panna meeskonnamängude päevaprogrammi sisse. Suurematel üle 100 osalejaga üritustel ja perepäevadel on valikus näiteks täiesti uus ja ainulaadne atraktsioon ronimistorn kogu Põhja-Euroopas.

Küsi pakkumist Elamusmängudest ning sujuv ning hoogne üritus koos seikluste ja põnevate elamustega garanteeritud!

Tehnika ja ruumikujunduse lahendused loob Eventech!

Kui firmapeo korraldamine on täies hoos, muutuvad üha tulisemaks heli-, valguse-, lava- ja videotehnika ning mööbli ja saalikujunduse teemad. Mida, kuhu ja kuidas paigaldada, et oleks ohutu ja kõik töötaks veatult? Vältimaks ajaraiskamist ning liigset muretsemist, valige tehnikapartneriks ettevõtte, kel on kogemust kõikvõimalike sündmuste elluäratamisel!

Eventech OÜ on tehnilist teenust pakkuv ettevõte, mis turul tegutsenud juba 23 aastat.

Suured sündmused sujuvad kindlasti muretumalt, kui teil on lisaks tehnikapartnerile abiks ka üritusturundusagentuur. Eventech teeb koostööd kõigi Eesti üritusturundusagentuuridega – sündmuse kontseptsiooni loob agentuur, tehnilise lahenduse Eventech.

Väiksemate sündmuste puhul võib teie firma korraldustiim julgelt ka otse Eventechi poole pöörduda – nende professionaalid annavad teile nõu kõigis tehnilistes küsimustes. Rikkaliku kogemuste pagasiga töötajad aitavad ennetada ürituse korraldusega tekkivaid probleeme, milliseid te ei pruugi ettegi näha!

Eventechist saate tellida tehnika koos paigalduse ja tehnikutega, kuid soovi korral võite selle ka ise üles panna. Tasub teada, et valikus on hulgaliselt renditooteid, mille paigaldus on väga lihtne ja mille abil saab iga kontori- või firmapeo teha mõnusalt meeleolukaks. Eventechi kodulehel on kõigil renditoodetel juures fotod, mis lihtsustavad valikute tegemist. Pakkumisest leiab väga erineva hinnaklassiga tehnikat ning soodsad mitme-päeva rendihinnad.

Eventech on teie usaldusväärne partner sõltumata sellest, mida parajasti korraldamas olete – koosolekud, suvepäevad, esitlused, konverentsid, messiboksid ja ägedad firmapeod. Küsige julgesti, et saada oma soovidest ja võimalustest lähtuvalt parim lahendus!

Vajate nõu? Saatke e-mail info@eventech.ee, kirjeldage oma sündmust, asukohta, inimeste arvu ja esinejaid ning Eventech paneb teile kokku hinnapakkumise! Ideede ammutamiseks tutvuge Eventechi tehtud töödega galeriis või külastage nende FB lehte.

Photobooth Estonia fotolahendused 

Foto: Photobooth Estonia

Soovid lennutada megaägedaid peoülesvõtteid otse sotsiaalmeediasse? Luua imelisi stseene, kus peategelasteks selle tähtsa päeva külalised? Photobooth Estonia toob teie mistahes firmasündmusele või kontoripeole meelelahutust pakkuvad fotolahendused ja seda kustahes Eestis või ka piiride taga – Phototobooth Estonia meeskonna jaoks pole vahet, kas sündmus toimub Tallinna vanalinnas, Obinitsas, Saaremaal või Narvas. Vajadusel teenindatakse sündmuseid ka Soome ja Lätis.

Automatiseeritud ja piltide väljatrükkidega fotolahendused on kõige lihtsam meelelahutus teie üritusel, sest iga pidulikuma ettevõtmise juhatab sisse elevus – soengud, meigid, pidurõivad ja säravad naeratused. Pole midagi ettenägelikumat ja ägedamat, kui moodsaimas versioonis need kõrghetked jäädvustada. Lisaks fotograafidele pakuvad automatiseeritud fotolahendused palju põnevust igale sündmusele. Erinevate fotolahenduste valik on rikkalik.

FotoBOX on mobiilne automaatpildistaja, mis on varustatud professionaalse fotokaamera, stuudiovalgustuse, kiire fotoprinteri ja puutetundliku ekraaniga, mis lubab juhtida pildistamisprotsessi ja piltide väljatrükki.

Magic Mirror ühendab oma stiilse kesta sees professionaalse fotokaamera, stuudiovalgustuse ja suure puutetundliku peegli, mille abil saab juhtida pildistamisprotsessi ja piltide väljatrükki.

360° Video Booth võimaldab luua sujuvaid kõrgekvaliteedilisi videoid ning jagada neid koe ka sotsiaalmeedias või ettevõtte veebisaidil vaid ühe nupuvajutusega.

AI DRAW Iga kasutaja teeb endast portreepildi, millest arvuti genereerib AI abil visuaali, ning seejärel kantakse robotikäe abil nägemus fotopaberile.

GIF Booth ehk AI Photobooth loob GIF ja MP4 formaadis bumerang-pilte, mida saab koheselt jagada sotsiaalmeedias. Antud seades on integreeritud ka kaasaegseimad AI lahdnused. Tehtud pilte/videoid saavad kõik kasutajad endale koheselt jagada SMS või AirDrop liideste kaudu.

GreenScreen Booth võimaldab loovalt läheneda ümbritsevale ruumile ehk olgu pildistatavad kas kärestikuline jõg, kosmoselaeva või miski veel pöörasema taustal.

Photobooth Estonia pakub alati täisteenust, et pakkuda klientidele parimat kogemust ja muretumat sündmuse kulgu.

Photobooth Estonia on tegutsenub om valdkonnas juba 14 aastat, ja mullu tituleeriti neid ka kahe maineka tiitliga: Edukas Eesti Ettevõte 2023 ja Usaldusväärne Ettevõte 2023.

Foto: Photobooth Estonia

Tutvu võimalustega https://www.instagram.com/photoboothestonia ja küsi pakkumist https://photobooth.ee/kontakt-photobooth-estonia/!

Vaktsiin stressi vastu lasketiirus - sündmused sõpradele ja töökaaslastele

Viimase aja uuringud kinnitavad, et võrreldes aastataguse ajaga on arvuliselt tõusnud nende inimeste arv, kelledel on erinevaid muresid ja pingeid tööstressist, kodustest asjadest või oma tervise pärast. Kui lihtsamate tööde tegijad muretsevad rohkem raha ja tervise pärast, siis juhtide pinged ja stress on seotud sagedamini tööga.

Siin tulebki appi töökaaslastele või sõpruskonnale meeldejäävat sündmust korraldav liider, kelle suureks ülesandeks on reguleerida stressiolukorra poolt tekitatud emotsioone, mille käigus tuleb leida motiveeriv tegevus tasakaalu leidmiseks. Parim viis on viia keskendumisraskustega inimene lasketiiru, kus on võimalik kogeda nn vau efekti, mille loob ja millega kaasneb täielik keskkonna muutus, maksimaalne keskendumine, uudsus ja eneseületus. Kõik need kogetud emotsioonid tõstavad lühiajaliselt nii adrenaliini kui ka testosterooni taset, kus aktiveeruvad kõik kehasüsteemid ja tekib enneolematu emotsionaalne puhang, mille läbi omakorda suurenevad teotahe ja lisandub energiatulv.

Kõik huvilised, kollektiivid ja sõpruskonnad saavad Viimsi keskmes asuvas TopGun lasketiirus end proovile panna. Meie juures saate uued teadmised tulirelvadest, nende käsitsemisest ja ohutusest ning relvakultuurist. Valikus olevast arsenalist leiate põnevaid avastusi USA kodusõjaaegadest, II-st maailmasõjast kui ka moodsaimad mudelid tänasest päevast.

Koostame just teile sobiva laskepaketi või võistlusformaadi, et saaksid instruktorite juhendamisel adrenaliinirikka laskmiskogemuse erinevatest relvadest või põneva võistluse laskerajal. Päris äge on ju ettevõtte või sõpruskonna esilaskuri tiitlit omada.

Lasketiiru tegevuse eesmärk on tõsta inimeste teadlikkust relvadest ja nende käsitsemisest ning kaasnevast kultuurist ja eetikast, andes kogemusega kaasa tõelise adrenaliinilaengu. Lasketiiru sisenemisel jäävad argimured seljataha ning avaneb täiesti uus vaade oma sisemusse, ollakse hetkes ning tegevused toimuvad siin ja praegu. Paljud meie külalised on leidnud laskmisest omale uue harrastuse ja hobi.

Tänastel keerulistel aegadel on unistus igavesest rahuajast, kus lõvi elab koos kitsega ja mõlemad söövad aasal rohtu jäänudki unistuseks. Sõjad ja relvakonfliktid on olnud ja on jätkuvalt inimkonna lahutamatud seisundid. Võitlus rahu eest ongi sõda. Sama vana kui inimene ise on ka inimese suhe relva – inimene ja relv on lahutamatu kooslus.

Adrenaliinirohke firmapidu Lange Motokeskuses

Erilise ja meeldejääva firmapeo on ideaalne koht Lange Motokeskus, kus saab ühiselt kogeda adrenaliinirohkeid elamusi kardirajal.

Tartust 9km kaugusel asub Lange Motokeskus, kus saab koos kolleegide ja sõpradega sisehallis kartidega sõita. Selleks, et sõit oleks veelgi võistluslikum, on kardirajal ka fooridega ajavõtusüsteem ja üksteise tulemusi saab võrrelda ekraanilt.

Mõnus firmapidu või tiimiüritus möödub ikka üksteisega aega veetes, midagi vahvat tehes ja uut õppides. Motokeskuses on olemas mitu seminariruumi - väiksem ja suurem, kus on olemas kõik vajalik ürituse korraldamiseks. Lisaks on sisehallis ka peoruum, kus saab saali mööblit paigutada vastavalt sündmuse sisule ja vajadusele. Näiteks muuta ruum õdusaks muusika ja valgustusega.

Lange Motokeskus on kaks sauna. Üks neist on peoruumiga ühendatud, kuid kasutatav ka eraldi. Sauna eesruumis saab nautida värskendavaid karastusjooke koos meelepäraste suupistetega. Lisaks on Motokeskuse alal mõnusaks ajaveetmiseks vaatetorn, kus on diivanid, kööginurk ja grillimise võimalus.

Firmapeo õnnestumiseks on tähtis osa ka toitlustusel. Vastavalt kliendi soovidele pakutakse kohvipause ning lõuna- ja õhtusööke. Muidugi on ettevõttel võimalus ka ise meelepärane catering kohapeale tellida.

Lange Motokeskuses on lisaks sisehallile ka välirada, mis on Lõuna-Eesti pikim - 1015 meetrit. Rada lookleb mööda Eestimaa looduslike tõuse ja languseid.

Kardirajal saadud hetked ühendavad kollektiivi ja tiime. Uuri lähemalt Lange Motokeskuse kodulehelt: www.langemotokeskus.com

Kindla peale minek – vali toidupartneriks TULI Catering 

Korraldad suvist festivali, kokkutulekut, suvepäevi või firmapidu? Kuupäevad paigas, koht valitud ja ilmataadiga leping sõlmitud! Otsid kokka, kes tuleks kohapeale süüa tegema või grillima? Soovid cateringi valides kindla peale minna, et rahulolevad külalised päevamured unustaks ja rõõmsalt toidulaua poole piidleks? Pajas ootab aurav roog - näiteks suitsune madalaküpsetatud põrsapraad šampinjoni-estragoni kastmega või Liivimaa lihaveisehautis a la Burgundia, aga miks mitte hoopis ahjulõhe rosmariini ja meega küpsetatud fooliumis - selline valik paneb suu vett jooksma! Maitsev toit loob inimestes rahulolutunde ja ühendab seltskonna.

TULI Catering toitlustab nii firmapidusid, erapidusid kui ka kohvipause. Kvaliteetne catering-teenus teie firmapeo ürituse korraldaja jaoks stressivabamaks. TULI Cateringiga võib arvestada, et kõik saab õigeks ajaks tehtud ning toiduelamus tuleb erakordne. Võite kindel olla, et esimeste külaliste saabudes on hõrgutised kaunilt serveeritud ning ettekandjad pidulisi abivalmilt teenindamas.

Ainus, mis peokorraldajal eelnevalt teha tuleb, on koos cateringi kogenud projektijuhiga korra aru pidada, et ürituse eesmärgiga enim sobiv menüü ning formaat välja valida. Olgu selleks siis hõrkude suupistete ning veiniga pärastlõunane kliendipäev, tänugala pidulik õhtusöök või lustakas stiilipidu külma ja sooja buffet lauaga. Kopsaka töökogemusega TULI Cateringi peakokal Andres Mermanil on meeliülendavad maitsekooslused varrukast võtta! Merman on töötanud nii välismaa rahvusvahelistes hotellikettides kui ka kõrgtasemel restoranides, suurköökides nii Eestis kui välismaal. Absoluutselt kõik on võimalik, piiriks vaid fantaasia ning rahakoti paksust arvestav menüü. Ja pole vaja peljata, et kokku keeratakse midagi kummalist.

Hea on teada, et TULI Cateringi kaudu saate rentida lisaks telki või laudasid/toole ja inventari.

TULI Catering on väga paindlik ning arvestab ka väga nõudlike klientide vajadustega. Nii jääbki võõrustajal üle vaid külalised kutsuda, koht välja valida, kapist sobivad riided välja otsida, et vääriliselt oma pidu nautida.

Muuda oma üritus meeldejäävaks. Tutvu tehtud tööde ning näidismenüüdega.

Suurüritusele paneb õla alla usaldusväärne koostööpartner Kataja Event 

Kui olete oma tiimiga planeerimas spordi-, muusika- või rahvaüritust Eestis, Soomes või Baltikumis ja vajate erineva suurusega esinemislavasid, tribüüne ja telke, siis olenemata aastaajast ja asukohast, küsige pakkumist professionaalilt – Kataja Event. Kataja Event pakub just teile vajaliku insenertehnilise erilahenduse koos kalkulatsioonide ja joonistega.

Tuhandete osalejatega kontserdi, festivali, messi, suurpeo või spordiürituse korraldamine on mastaapne sündmus, mille planeerimist on soovitatav alustada varakult – minimaalselt pool aastat parem isegi aasta enne selle toimumist.

Kataja Event on juba 30 aastat edukalt turul tegutsenud esinemislavade, tribüünide ja telkide rendi, müügi ja paigaldusega. Nende kireks on võimsate esinemislavade, telkide ja tribüünide-platvormide rent ja professionaalne paigaldus. Suurimad lavad on tehtud ca 85 meetri laiused, peotelgid üle 4000 ruutmeetrised. Lisaks on võimalik tellida mitmesuguseid lavapõrandaid, platvorme, treppe, sildu, LED-, valgus- ja helitorne. Kasutuses on ainult tippkvaliteetsed Layher ja Losberger De Boer tooted.

Valikus on erinevate mõõtmetega moodultelke, mis on sobilikud suuremate ja väiksemate ürituste korraldamiseks. Telgi pikkust saab paindlikult pikendada 3 või 5 meetri kaupa. Katusealune pakub kaitset igasuguste ilmastikuoludega – kipume suvesündmusel pelgama vihma, aga ka lõõskav päike võib inimesed loiuks muuta.

Saadaval on moodultelgid, kontserditelgid, VIP-telgid ja mitmesugused esitlustelgid, mille puhul stiil ega ka mahutavus ei sea mingeid piiranguid.

Kataja Event on kogemustega taustajõud – aitab nõu- ja jõuga ning teeb ühtlasi koostööd ka suuremate heli-, valgus- ja videoteenust pakkuvate firmadega. „Tahaksime jõuda igale väiksemalegi külapeole aga suvised tööd on laias laastus juba paigas. Aprill on meil viimane aeg kõrghooaja planeerimiseks,” tõdeb müügijuht Maarek Lindau.

Kataja Event võib püstitada linna keskusesse suusahüppemäe, laskumisrambi või näiteks hiiglaslikuks õllepudeliks maskeeritud torni, mis on piisavalt kõrge langevarjuhüpete tegemiseks. Kataja Event’i koostööpartnerite vahendusel on teil ligipääs üle Euroopa teostatud lahendustele.

Kataja Event on osa ettevõttest Telinekataja AS, mis tegeleb Eestis tellingute ja ilmastiku kaitsesüsteemide rentimise ja paigaldusega, kuuludes ühtlasi Soome kontserni Telinekataja OY.

Kataja Event’ i professionaalsed töötajad on alati valmis teid aitama teie ürituse jaoks kõige sobivamate terviklahenduste leidmisel. Nad on kursis värskeimate uuenduste ja trendidega.

Külastage ka meid www.facebook.com/KatajaEventEstonia/

Küsi pakkumist https://katajaevent.ee/kontakt/

 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles