Urmas Reinsalu: olen valmis minema Euroopa Parlamenti (14)

Kuku Raadio
Copy
Urmas Reinsalu
Urmas Reinsalu Foto: Madis Veltman / Postimees / Scanpix Baltics

Urmas Reinsalu (Isamaa) kinnitas, et kui ta osutub valituks Euroopa Parlamenti, siis suundub ta kindlasti tööle Brüsselisse. Ühtlasi on ta veendunud, et Isamaa võidab Eestis europarlamendi valimised.

Urmas Reinsalu rääkis Kuku raadio saates «Sihik,» et kui erakonnakaaslased teevad talle ettepaneku kandideerida Euroopa Parlamenti, siis ta seda ka teeb. Vastates küsimusele, kas ta valituks osutudes asub ka europarlamenti tööle, vastas Reinsalu, et kindlasti.

Reinsalu selgitas, et iga kandidaat peab olema valmis ka tegelikult Euroopa Parlamenti minema. «Kui erakonnas leitakse, et on mõistlik, et ma kandideerin, siis ma kindlasti oma seniselt kogemuselt olen valmis seda tööd tegema.»

Ta lisas, et ühtlasi on tema isiklik ambitsioon, et Isamaa läheb Eestis Euroopa Parlamendi valimisi võitma, kuna see oleks oluline poliitiline signaal ühiskonnas tekkinud ummikseisus ja aitaks kujundada selge positsiooni edasiliikumiseks ka sisepoliitikas. 

«Arvan, et Eesti inimeste jaoks on oluline anda oma häälega signaal, mida nad arvavad põhivalikutest Euroopas, aga ka sellest, mida nad arvavad praeguse valitsuse poliitilisest agendast ehk sisulisest kvaliteedist.»

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles