Ansip lükkab Kallase väited ümber: Kaja väide mustamisest on vale (30)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: Mihkel Maripuu

Euroopa Parlamendi saadik Andrus Ansip (RE) nägi Delfi otsesaadet «Vilja küsib», kus peaminister Kaja Kallas (RE) ütles, et Ansip ei tee europarlamendis sisulist tööd ning laimab Eestit. Reformierakonna siselistis kummutab Ansip Kallase öeldut. 

«Head erakonnakaaslased, Vilja Kiisler nentis Kaja Kallast intervjueerides, et Kaja Kallase mulle 7. veebruaril läkitatud kiri oli ikka täitsa totter, ja küsis, mis häda teil oli sellist jama toota. Ehkki kiri oli ka minu meelest totter, ma vastasin sellele. Erakonnakaaslased, aga ka Delfi ning Postimehe lugejad said detailse ülevaate minu tööst Euroopa Parlamendis,» kirjutas Ansip. 

«Kaja Kallase kirjas esinevatel hinnangutel põhinevatele väidetele võib reageerida või reageerimata jätta, tema verbaalsete rünnakutega olen ma juba harjunud. Olen oma varasemates kirjades siiski püüdnud esitatud meelevaldseid väiteid kummutada,» nentis Ansip. «Mida võib Kaja Kallase kõnepruugis tähendada «Eesti alla tõmbamine» või «oma erakonnale sissesõitmine», seda teab ehk tema, kuid küllap on tegemist jälle kord hinnanguliste kategooriatega,» märkis Ansip.

Kommentaarid (30)
Copy
Tagasi üles