Viimsis täideti mereäärt vanade rehvidega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad rehvid mere ääres.
Vanad rehvid mere ääres. Foto: Mihkel Maripuu

Viimsis Suurevälja tee ääres oli maaomanik lasknud mereäärt täita ja kallast kindlustada, kuid muu pinnase hulka oli sokutatud ka kümmekond vana autorehvi, mida teha ei tohi.

Tähelepanelik Viimsi elanik tuvastas, et restoranist Paat mitte kaugel Suurevälja tee ääres oli maaomanik lasknud mereäärt pinnasega täita, kuid millegipärast oli sinna sattunud ka kümmekond vana autokummi.

«Mere täitmine toimub seal seadusepäraselt, luba ja kooskülastused on olemas, omanik lihtsalt kindlustab kallast,» ütles Viimsi abivallavanem Margus Talsi Postimehele. «Kuid rehvidega kalda kindlustamine on ebaseaduslik.»

Talsi sõnul lasi ta kohapeale saata väärteomenetleja, kes tegi pildid ja tuvastas olukorra. Osa rehve oli maa peal, kuid umbes kümmekond neist oli pinnasega tasa. Selle kohta tehti nii maaomanikule kui ehitajale järelepärimine.

«Oma selgitustes ei osanud nad ütelda, kuidas rehvid sinna sattusid, aga lubasid need ära koristada,» mainis abivallavanem. «Seega saab reostuse oht kõrvaldatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles