Põrandapesumasina rent: Säästa aega ja resursse

Copy
Foto: Avera

Tööstuslikud puhastusmasinad on muutunud oluliseks abivahendiks ettevõtetele, kes soovivad tagada puhta ja ohutu keskkonna nii oma töötajatele kui klientidele. Eriti olulist rolli mängivad siinkohal põrandapesumasinad, mis võimaldavad tõhusalt ja kiiresti puhastada suuri pindu ilma suure vaevata.

Tänases artiklis vaatlemegi lähemalt tööstuslike põrandapesumasinate boonuseid ning teeme juttu sellest, miks tasuks – vähemasti esialgu – põrandapesumasinad ja ka teised puhastusseadmed rentida, mitte osta.

Põrandapesumasina rent aitab Sul tublisti säästa nii raha kui aega

Põrandapesumasin, isegi kõige väiksem ja kompaktsem, on päris suur väljaminek, seda eriti alustavatele või väiksematele ettevõtetele. Kui siia lisada veel ebakindlus selle osas, et milline masin kõige paremini sinu äripindadele sobib, kuidas seda hooldada, kes peaks seda tegema ja palju muid põletavaid küsimusi, on tulemuseks paras peavalu.

Sellele murele on õnneks lihtne lahendus - põrandapesumasina rent.

Miks on puhastusmasinate rent hea mõte?

  • Kuluefektiivsus: Tööstuslike puhastusmasinate ostmine on kopsakas investeering ning see ei pruugi hästi eelarvesse kohanduda. Rentimine pakub ettevõtetele võimalust kasutada tipptasemel puhastustehnoloogiat ilma suurte esialgsete kulutusteta.
  • Paindlikkus: Rentides saab ettevõte katsetada ja valida erinevate puhastusmasinate ja seadmete vahel vastavalt konkreetsetele vajadustele ja töömahtudele. Lisaks ei pea muretsema hoolduse, remondi ja varuosade pärast, kuna see on rentija tööülesanne.
  • Tipptasemel tehnoloogia: Puhastusmasinate rendifirmad pakuvad sageli uusimaid ja kõige efektiivsemaid masinaid, mis võimaldavad saavutada parimaid tulemusi lühikese aja jooksul. See tagab ettevõttele kvaliteetse puhastusteenuse ilma suurte lisakuludeta.

Põrandapesumasin pole muidugi ainus puhastusmasin, mida rentida tasub. Averal on olemas muuhulgas ka tekstiilipesuri ja tööstusliku tolmuimeja rent - kui nimetada vaid paari võimalust. Täpsemalt tasub uurida Avera müügiesindajate käest.

Autonoomsed põrandapesumasinad ja robotid.
Autonoomsed põrandapesumasinad ja robotid. Foto: Avera

Millist tüüpi põrandapesurit valida?

Avera rendivaramust leiab kaks populaarset tüüpi:

  • Järelkäidav põrandapesur – kiiremad ja suurema manööverdamisvõimalusega, sobivad väikestele kuni keskmistele pindadele, eriti kui need on tihedasti sisustatud
  • Pealistutav põrandapesumasin – ideaalne lahendus suurtele ja Väga Suurtele hõredama asustusega pindadele – suured kauplused ja laopinnad, parklad, spordisaalid jne.

Lisaks põrandate ja mustuse tüüpidele tuleb arvestada ka õhutust (kas on võimalik kasutada näiteks diiselkütust tarvitavat pesurit) ja objekti mürataluvust (haigla või vaikne büroo vajavad diskreetsemat masinat). Kõike seda on samuti hea eksperdiga arutada.

Avera renditavad põrandapesurid kuuluvad brändile nimega Columbus, kaubamärk, millele perekonnaäri Staehle Grupp pani alguse rohkem kui sada aastat tagasi Stuttgartis.

Foto: Avera

Põrandapesumasina rent Tartus

Kui sageli on häda, et kõik hädavajalik koondub pealinna, siis Avera põrandapesumasina rent tegutseb samaväärselt ka Tartus, Ringteel.

Lisaks põrandapesuritele leiab neilt hulga teisi rendipuhastusmasinaid ja võimaluse osta endale näiteks kõiksugu koristamiste juures hädalavajaliku koristuskäru – võta ühendust ja astu läbi.

Copy
Tagasi üles