Tehaselise rekonstrueerimise eelised

EASi ja KredExi ühendasutus
Copy

KredExi tehaselise rekonstrueerimise pilootprojektis osalenud ettevõtte Estnor juht Renee Mikomägi rõhutab tehaselise rekonstrueerimise puhul nii kiirust kui ka kvaliteeti.

Täna on korterelamute rekonstrueerimise kogemustega elementide tootjad EstNor OÜ, KMT Prefab OÜ, Matek AS ning Timbeco Woodhouse OÜ.

 

Eesti lahendused on äratanud suurt huvi ja usaldust ka Lääne-Euroopas. Matek ASi töö oli üks esimesi tehaselise renoveerimislahedusega teostatud projekte Saksamaal. Tänaseks on ettevõte Saksamaal renoveerinud kümneid kortermaju ning loonud Berliinis partneritega ka renoveerimise terviklahendust pakkuva ettevõtte.

Ka Eestis on tehaselisel rekonstrueerimisel potentsiaali suureks kasvuks. Mida rohkem tehaselise rekonstrueerimise projekte lisandub ning mahud tõusevad, seda enam saab kiiruse ja kvaliteedi kõrval plussina välja tuua ka soodsat hinda.

Rekonstrueerimistoetuse tingimuste selgitamisel saad abi küsida piirkonna maakondlikust arenduskeskusest (välja arvatud Harjumaal ja Ida-Virumaal, kus nõustab KredEx ning Lääne-Virumaal, kus nõustab Lääne-Viru Omavalitsuste Liit).

Loe tehaselisest rekonstrueerimisest lähemalt Tehaseline rekonstrueerimine | KredEx

Copy
Tagasi üles