Kaja Kallas: Madis Timpsoni tähtsaim ülesanne on tagada töörahu (5)

Anu Viita-Neuhaus
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Pildil Madis Timpson ja Kaja Kallas.
Pildil Madis Timpson ja Kaja Kallas. Foto: Elmo Riig

Reformierakond valis justiitsministri kandidaadiks praeguse Viljandi linnapea Madis Timpsoni. Peaminister Kaja Kallas rääkis, et kõige tähtsam on praegu tagada Timpsonil justiitssüsteemis töörahu. 

Kaja Kallas ütles, et Madis Timpsoni valiku kasuks oli mitu põhjust. «Justiitsministeeriumi haldusala ootab, et justiitsminister oleks inimene, kellel on juriidiline haridus ja Madis Timpsonil on juriidiline kõrgharidus. Ta on töötanud justiitsministeeriumis seitse aastat, sama kaua on tal juhtimiskogemust Viljandi linnapeana. Ta on hea huumorimeelega ja väga tore inimene. Kindlasti on ta hea täiendus meeskonnale,» iseloomustas Kallas Timpsoni. 

Peaminister on jaganud justiitsministrile esimesi soovitusi. «Minu meelest on praegu kõige olulisem tagada justiitssüsteemis töörahu,» lausus Kallas. Ta lisas, et esimeseks sajaks päevaks on ootusi veelgi. «Meil on suuri teemasid – mitu eelnõud, mis justiitsministeeriumis peavad läbi minema – nn. demokraatia pakett, erakonnaseadus, neid asju on veel. Meil on valitsuse tööprogramm kokku lepitud. Aga asjaolusid arvestades on praegu olulisim töörahu tagamine.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles