Rehvivahetusehooaeg on alanud! Usalda rehvivahetus oma ala spetsialistidele!

FS Teenused
Copy
Foto: Shutterstock

Nii saad usaldusväärse rehvivahetuse

Kui aeg sealmaal, et taas vaja rehve vahetada, siis mille järgi valid sina koha kus seda teha? Keerad sisse esimesse ajutisse rehvivahetuspunkti ja loodad parimat?

Aastatepikkuse kogemustega tegija on suure tõenäosusega usaldusväärsem, sest kehva teenuse pakkuja ei püsiks pikalt turul. Erinevalt ajutisest rehvivahetuspunktist ei kao usaldusväärne ettevõte kuskile. Broneerides rehvivahetuse varakult, väldid närvikulu ja kiirustamist ning sõidad igal ajal turvaliselt.

Rehvide müügi ja -vahetusega tegelev FS Teenused OÜ kogenud meeskond on valmis sind alati aitama. Ostes uued rehvid koos rehvivahetusega fs.ee e-poest, saad vahetuse 20% soodsamalt. Rehvitööde hinnakirja leiad siit. Lisaks vahetusele pakutakse ka kõiki teisi rehvidega seonduvaid teenuseid.

Nelja või enama rehvi transport üle Eesti on tasuta. E-poest ostetud rehvid hoiustatakse tasuta kuni rehvivahetuseks sobilik aeg on käes.

Rehve ostes telli need lähimasse FS töökotta, kus need soodsatel tingimustel kogenud proffide poolt sinu autole paigaldatakse. Peamine teeninduspunkt asub Ülemiste keskuse kõrval, kus rehvide vahetamise ajal saad mugavas ootesalongis aega veeta tassi kohvi ja tasuta wifi seltsis. Et ettevõttel on partnerteeninduste võrgustik üle Eesti ja ka Soomes, võid olla kindel, et iga autoga seonduva mure korral leiad kiire lahenduse ka väljaspool Tallinna.

Hea abimees rehvide valimisel on FS spetsialistide rehvisoovitused, jälgi e-poes „Soovitame” märgisega rehvivalikut.

Copy
Tagasi üles