Tehaselise rekonstrueerimise kliendikogemus – Ringtee 3

EASi ja KredExi ühendasutus
Copy

Tehaseline rekonstrueerimine sai suurema hoo sisse KredExi pilootprojektis, kus uuenduslikku ja tavapärasest tõhusamal moel rekonstrueerimist toetati kokku ligi 17 miljoni euroga.

Valminud või kohe valmimas on tehaseliselt rekonstrueeritud majad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Sindis, Sauel, Kambjas, Tõrvandis, Kehtnas ja Orgital.

Perioodiks 2022–2027 on korterelamute rekonstrueerimistoetusteks riigi poolt eraldatud 330 miljonit eurot Euroopa Liidu struktuurifondide raha ning tulekul suurema eelarvega taotlusvoorud kui kunagi varem. Ka nendes saavad ühistud otsustada tehaselise rekonstrueerimise kasuks.

Tehaselise rekonstrueerimise puhul hüvitatakse 50% tööde maksumusest. Tallinnas ja Tartus, kus tavarekonstrueerimise toetuse osakaal on 30%, on tehaseline rekonstrueerimine suurema toetuse tõttu ühistu jaoks soodsam lahendus.

Rekonstrueerimistoetuse tingimuste selgitamisel saad abi küsida piirkonna maakondlikust arenduskeskusest (välja arvatud Harjumaal ja Ida-Virumaal, kus nõustab KredEx ning Lääne-Virumaal, kus nõustab Lääne-Viru Omavalitsuste Liit).

Loe tehaselisest rekonstrueerimisest lähemalt Tehaseline rekonstrueerimine | KredEx

 

Copy
Tagasi üles