Mobiilne kliimaseade muudab elu paremaks

Copy
Foto: Kliima1.ee

Kas olete tundnud, kuidas suvised päikesekiired teie kodu või kontoriruume kuumaks kütavad, muutes töö tegemise seal peaaegu talumatuks? Spetsialistid kinnitavad, et see pole haruldane nähtus. Suvi toob endaga kaasa mitte ainult rõõmu päikesepaistelistest päevadest, vaid esitab ka teatud väljakutseid.

Kui temperatuur väljas tõuseb, muutuvad ka meie elu- ja tööruumid oluliselt soojemaks, vähendades sealset üldist efektiivsust. Sageli hakatakse lahendusi otsima alles siis, kui palavus on juba kohale jõudnud, mis tähendab enamasti kehvema üldkvaliteedi või madalama tõhususega jahutusseadmete ostu ning turuhinnast rohkem maksmist.

Eriti oluline on mõelda ette ja valida õigeid lahendusi. Kliima1 spetsialistide nõuanded aitavad suve saabudes nautida mõnusat jahutust nii kodus kui ka kontoris. Liigutatav konditsioneer kindlustab, et suve saab rahulikult nautida nii sees kui väljas.

Mobiilne konditsioneer on kahtlemata üks lihtsamaid ja kiiremaid viise temperatuuri kontrolli all hoidmiseks. Need on lihtsasti paigaldatavad ja hooldatavad, mis tähendab, et iga pereliige on võimeline neid kasutama. Lisaks on need paindlikud ja liigutatavad, sobitudes erinevatesse keskkondadesse. Samuti võimaldab liikuvus jahutada erinevaid ruume ühe seadmega. Hea valiku mobiilseid konditsioneere leiate siit.

Foto: Kliima1.ee

Mobiilne konditsioneer: miks ja kellele?

Mobiilsete konditsioneeride peamine eelis ongi võimalus paigutada nad just sinna, kuhu süda soovib. Need ei vaja välist lisaseadet ega spetsialisti paigaldust. Asetage lihtsalt seade mõnele aknale piisavalt lähedale, ühendage see elektrivõrguga ja suunake sooja õhku juhtiv toru välja. Aknaläbiviigu kasutamine tagab, et välja suunatud õhk ei pääse tagasi siseruumidesse, hoides sees just seda temperatuuri, mida soovid.

Mobiilne konditsioneer sobib ideaalselt igasse interjööri, olles ühtviisi praktiline kui ka visuaalselt meeldiv lahendus. Tänapäevased mudelid on piisavalt tagasihoidlikud, et neid ei pruugi üldse märgata. Tahtmise korral aga leiab ka mudeleid, mis on justkui osa teadlikust sisekujundusest. Ja suvesooja lõppedes saab seadme vajadusel kompaktsena tõsta kasvõi kappi või pööningule, et ta siis aasta pärast uuesti töökorda seada.

Kliima1 spetsialistid on välja valinud meie keskkonda sobivaimad turul pakutud lahendused, tutvustades uuenduslikke mobiilseid konditsioneere Adoluselt. Need seadmed on keskkonnasõbralikud, kasutades orgaanilist külmutusgaasi, mis ei kahjusta osooni ega eralda saasteaineid. Lisaks on neid lihtne hooldada, kuna need ei vaja täitmist külmutusainega. Samuti on need energiasäästlikud.

Moodsad mobiilsed kliimaseadmed

Lisaks jahutusfunktsioonile puhastavad uuema aja mobiilsed konditsioneerid ka õhku ja aitavad kaasa õhuringlusele. Samuti kontrollivad ja vähendavad need niiskust, mis tähendab, et mobiilne konditsioneer leiab kasutust aastaringselt – tegu ei ole enam vaid investeeringuga suvekuumuse eest pääsemisel. Need aitavad ära hoida hallitust ja eemaldavad õhust saastet.

Seejuures on oluline valida seade, mis vastab ruumi suurusele, et tagada optimaalne töövõimekus ilma energiakulu suurendamata. Kui konditsioneer ei ole piisava jõudlusega, ei ole temast lihtsalt soovitud kasu. Kui aga valite liiga võimsa seadme, võib tekkida välis- ja siseõhu vahel suur kontrast, mis suurendab tuntavalt külmetushaiguste riski. Loomulikult kajastub ebapraktilise võimekusega seade ka elektriarvel.

Eelnevalt tasub mõelda ka sellele, kus seadet peamiselt kasutama hakatakse. Näiteks vaikse töörežiimi olemasolu on eriti kasulik, kui kasutate mobiilset kliimaseadet peamiselt öösiti või kohtades, kus on vaja vaikust. Need võivad olla laste- või tööruumid, aga ka magamistuba. Samuti tasub mõelda, kas seade võiks töötada automaatselt ehk taimeri või temperatuuri alusel või olla sootuks kaugelt juhitav näiteks nutitelefoni kaudu.

Kuidas teha valik?

Valida õige mobiilne konditsioneer võib tunduda keeruline, kuid ruumi suurust ja seadme funktsioone arvesse võttes on võimalik leida just teie vajadustele vastav lahendus. Kliima1 soovitab enne ostu põhjalikult tutvuda seadmete omadustega ja vajadusel konsulteerida spetsialistidega, et tagada parim valik.

Sageli toetutakse valikul teiste inimeste kogemustele ja tagasisidele, aga alati tasub mõelda, kas nende valikud on tehtud samadel alustel ja võrreldavate tingimuste jaoks. Nagu öeldud, on võimalik igaks olukorraks leida just sinna mõeldud mobiilne konditsioneer, teiste parameetrite alusel tehtud valik aga võib valmistada pettumuse.

Parim aeg mobiilse kliimaseadme soetamiseks on kindlasti suveväline periood, mil hinnad on madalamad ja valik laiem. Kui reageerida alles suvel, võib juhtuda, et olete õigest seadmest juba ilma jäänud.

Copy
Tagasi üles