Talvehooaeg vaja kokku pakkida? Loe, kus hoiustada enda jaoks olulisi asju!

Panila
Copy
Foto: Shutterstock

Vajad kohta, kus oma asju hoiustada, aga kodu või kontor jääb kitsaks? Oled kolimas, renoveerid kodu või soovid reisile minna ning vajad ajutist kohta, kus turvaliselt oma asju hoida? Miniladu on praktiline lahendus erineva kraami ladustamiseks.

Suusad, uisud, kelgud ja jalanõud ning joped - isegi kogu pere talvise garderoobi, jõulukaunistuste või spordivarustuse hoidmine kodus nõuab eraldi ruumi, rääkimata väikeettevõttest või veebipoest, mille puhul on vaja lisaruumi kaupade ladustamiseks. Väikeäri pidajal on hea teada, et ta saab hoida oma kaupu turvaliselt ja organiseeritult, ilma et peaks rentima suurt laopinda või sõlmima kulukat rendilepingut.

Panila miniladu www.panila.ee pakub mugavat ja paindlikku lahendust asjade lühiajaliseks või pikaajaliseks hoiustamiseks. Panila laod leiab Tallinnas kolmest erinevast kohast: Järvel, Õismäel ja Kristiines – valikus on kokku pooltuhat erinevat minilaoruumi suuruses 1-30m².

Panila on ideaalne kui otsid turvalist ja sooja kohta oma esemete hoiustamiseks. Kui soovid paigutada kindlasse kohta paar kasti dokumente, siis selleks sobib ruutmeetrine boksike. Avaram ruum mahutab korteritäie mööblit.

Kui kolimisfirmad keskenduvad peamiselt esemete transportimisele ühest kohast teise ja

kasutavad asjade ladustamiseks universaalseid laoriiuleid või konteinereid, siis leiab Panilast just paraja suurusega laoruumi. Hea on teada, et kui teie ruumivajadus muutub, on võimalik miniladu kiiresti ja lihtsalt suuremaks või väiksemaks muuta. See tagab, et klient maksab alati ainult vajaliku pinna eest.

Soovi korral organiseerib Panila kolimistranspordi: pakib asjad kastidesse ja kiledesse või tuleb pakitud esemetele järele ja viib need Panila miniladude keskusesse, kus klient saab oma kasutusse laopinna. Kõik miniladude boksid avanevad isikliku võtmega ning ligiligipääs boksile on ööpäevaringne.

Asjade ladustamisel on tähtis temperatuur ja õhuniiskus. Pole just hea mõte hoida oma asju niiskes garaažis, imelikult lõhnavas keldris või võõral pööningul. Külmades ja niisketes tingimustes ladustatud esemed võivad saada kahju, minna hallitama või kopitama. Erinevalt puuduliku ventilatsiooniga ruumidest, merekonteineritest või puidust kolimiskastidest, on Panila miniladudes tagatud ventilatsioon ja sobilik temperatuur - talveperioodil umbes 15 °C.

Panila on praktiline ja mugav lahendus neile, kes vajavad usaldusväärset hoiustamisvõimalust, olgu siis tegemist kolimise, äritegevuse laienemise või lihtsalt lisaruumi vajadusega.

Miks valida just Panila oma asjade hoiustamiseks? Panila plussideks on paindlikkus, turvalisus ja optimaalse suurusega laoruum. Olgu hoiustamisel isiklik, äriline või ajutine eesmärk - kui hoolid oma varast ja esemetest, siis vali Panila!

Vaata ja broneeri endale sobiv miniladu.

Copy
Tagasi üles