Sotsid kinnitasid Tallinna koalitsiooniläbirääkimiste delegatsiooni

BNS
Copy
Tallinna abilinnapea Madle Lippus.
Tallinna abilinnapea Madle Lippus. Foto: Tairo Lutter

Sotsiaaldemokraadid kinnitasid Tallinna koalitsiooniläbirääkimiste delegatsiooni, kuhu kuuluvad piirkonna juht ja Tallinna linnapea kohusetäitja Madle Lippus ning linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Jevgeni Ossinovski ning läbirääkimistele kaasatakse vastavalt vajadusele valdkonna eksperdid.

«Meie jaoks on oluline tallinlaste toimetuleku tagamine, et sõltumata majanduslikust seisust oleks inimestel ligipääs kvaliteetsele haridusele ja arstiabile. Peame tagama sujuva ülemineku eestikeelsele haridusele. Kindlasti on oluline jätkata ka kodulähedaste lasteaedade ning alg- ja põhikoolide võrgu väljaarendamisega,» nimetas Madle Lippus sotsiaaldemokraatide jaoks olulisi küsimusi läbirääkimistel.

«Edasi tuleb minna liinivõrgu uuendamisega, seejuures tuleb ühistransporti vaadata regioonipõhiselt, et liinivõrk ühendaks paremini Tallinna ja selle lähiümbruse. Meie seisame tasuta ühistranspordi jätkumise eest. Samuti peame vajalikuks jätkata Liivalaia trammikoridori kavandamisega ning selle pikendamisega Kristiine keskuseni, kuhu on kavandatud mugav sõlmjaam muuhulgas reisirongiliikluse paremaks sidumiseks Tallinna ühistranspordivõrguga,» ütles Lippus.

«Kindlasti soovime teiste erakondadega läbi arutada, kuidas jätkata linnaasutuste juhtimiskvaliteeti tõstmist ja ametite töö optimaalsemaks muutmisega. Sealhulgas arutame läbi linnameedia süsteemi korrastamise,» lisas Lippus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles