Beebipood, mis on abiks nii algajale kui ka kogenud lapsevanemale

Babytrio
Copy
Bugaboo Donkey 5
Bugaboo Donkey 5 Foto: Babytrio

Babytrio toob nimekad brändid koju kätte

Enam kui 20-aastase teeninduskogemusega beebitarvete kauplus Babytrio pakub kõike, mida väikelapsele vaja – lutist mööblini. Babytriost leiab kogu maailmas tuntud ja armastatud brände, tuues laia tootevaliku lapsevanematele koju kätte. Kogenud spetsialistid oskavad nõustada valiku osas nii e-poes kui Beebikeskuse kaupluses.

Laia tootevalikuga nimekad brändid

Babytrio kauplusest leiab mitmeid kvaliteetseid nimesid, mis eestlaste seas palavalt armastatud. Nii on tänu oma stiilsele välimusele ja praktilisele loomule väga populaarsed muuhulgas Emmaljunga ja Bugaboo lapsevankrid. Eesti kliimas on oluline, et käru oleks mugav kasutada mistahes tingimustes, olles seejuures ka mugav manööverdada ning transportida. Suur valik erinevaid mudeleid ja lisatarvikuid võimaldab igaühel leida endale ja oma lapsele sobiva lahenduse.

Kui on mõni nimi, mis tutvustamist ei vaja, on see Babybjörn. Babybjörni lamamistool on kujunenud beebidega perede jaoks asendamatuks abimeheks. Ka Babytriost leiab laia valiku lamamistoole igale kanga- ja värvieelistusele. Lisaks on nii netipoes kui kaupluses kohapeal muljetavaldav valik Maxi-Cosi mitmekülgseid turvahälle ja -toole, mis on mitmekordsed ADAC turvatestide võitjad. Seejuures pole tehtud allahindlusi teistes olulistes näitajates - Maxi-Cosi turvahällid ning kergkärud on tuntud tänu oma kergele kaalule ja kasutusmugavusele. Populaarsed on ka Maxi-Cosi ja Stokke söögitoolid, mida on lihtne hooldada. Stokke tootevalikust leiab söögitoole, mis kasvavad koos lapsega. Nii ei pea soetama väikelapsele mitut erinevat tooli.

Lahendused igale perele

Pole oluline, kas oled värske lapsevanem või juba kogenud – Babytriost leiab alati midagi uut ja põnevat, et toimingud lapsega oleksid võimalikult turvalised, muretud ja mugavad. Tellides e-poest vähemalt 80 euro eest, on transport tasuta. Vaata kogu tootevalikut Babytrio e-poes või Beebikeskuses aadressil Pärnu mnt 139c.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles