Milline on parim koertehotell, kus sinu neljajalgne on hoitud!

Nufnuf
Copy
Foto: Shutterstock

Siin saab koer olla koer

Kui oled koeraomanik siis tead, et alati tahaks oma armsale koerale pakkuda mitmekesisemat elu kui sa tegelikult seda suudad, sest elu tahab elamist, koosolekud pidamist, trenn tegemist, jne. Sa tead, et ärevamaks muutunud koer vajab omasuguste seltsi, sest kohtumised teiste koertega on alati su neljajalgse sõbra tuju tõstnud.

Süda valutab, kui tuleb sõber üksi koju jätta, sest ta annab sellest häälekalt teada nii sulle kui naabritele. Pikkadel jalutuskäikudel vastu tulevad koerad ajavad vahest sõbral karva turri ja hambad välkuma. Kus ja kuidas muuta koera päev vaheldusrikkaks, pakkuda omasuguste seltsi ja turvalist hoidu nii öösel kui päeval?

Nufnuf koerte puurivabal päevahoiul & hotellil on pakkuda üks tõhus lahendus loomuliku ja avara keskkonna näol Tallinnas Tondil, kus koer saab olla koer.

Siin on suurepärane meeskond, koerakoolitajad ja püsikliendid. Kaheaastase tegevusega on loodud keskkond, kus koera mitte ainult ei hoita, söödeta, joodeta ja jalutata, vaid ka arendatakse tema sotsiaalseid oskuseid ja toetatakse liigiomaseid vajadusi. Siin pakutakse turvalist ja mugavat alternatiivi ajaks, mil omanik saab südamerahus tegeleda muude tegevustega. See teenus aitab koeraomanikul olla veelgi parem kaaslane oma koerale.

Kuna koerad armastavad rutiini, on koera päev selles hoius ja hotellis alati jagatud kolmeks osaks: hommikune tutvumine, aktiivne mäng ja vaimselt arendavad tegevused. Keskpäeval jalutatakse õuealal või rihmas tänaval ning pärastlõunal puhatakse ja magatakse enne kojuminekut.

Teenust on viimase kahe aasta jooksul kasutanud ligi tuhat koeraomanikku, kellest 70% on püsikliendid. Selles hoius ei ole probleemseid koeri – nad lihtsalt ei läbi proovipäeva, küll aga väga erineva iseloomuga koeri. Kasutatakse koolitatud hoidja enesekindlat energiat ja läbimõeldud tegevusi, et hoida koerte kooslus puurivabas hoius rahulikuna. Koerad on meie hoius jagatud rühmadesse vastavalt koera suurusele, iseloomule ning energiatasemele.

Nufnuf päevahoius ja hotellis viibivatele koertele pakutakse maiuseotsimise mänge ning muud ninatööd, õpetatakse liikumist läbi torude ning kuulekust.

Koertevaheline mäng, kui üks tõhus koerte sotsialiseerimise viis, on Nufnufis olulisel kohal. Koertevaheline mäng on selles hoius kontrollitud protsess, sest lihtsalt palli või muu asja loopimine võib olla hoopis konflikti allikas. Samas arvestatakse sellega, et on koeri, kes ei taha mängida – näiteks teatud tõugu seeniorkoerad jne.

Hoiukoerte paremaks mõistmiseks märgitakse ülesse püsiklientidest koerte tegevusi ajateljel, nii joonistuvad lõpuks välja nii käitumismustrid, tüüpilised päästikud, mis koera reaktiivsuse vallandavad, jne. Kui joonistub välja sarnane ebasoovitavate tegevuste muster nii kodus, tänaval kui hoius, saab hakata selle mustri muutmisega tegelema individuaalsete sotsialiseerimiskursuste abil.

Eesti ainsa puurivaba koerte päevahoiu ja hotelli kliendina saab koeraomanik hoitud ja sotsiaaliseeritud koera kui ka mugavusteenuse endale oma päevaste tegevuste või reisimise ajaks.

Nufnuf päevahoid ja hotell:

  1. 450 rtm siseruume ja 150 rtm kunstmuruga turvalist õue ala – ruumi on piisavalt väga erinevate vajadustega koerte jaoks;
  2. koolitatud koerahoidjad on kohal 24/7 – koerahotellis on hoidja kohal ka öösel, nii pole koerad kunagi ilma järelevalveta;
  3. võimalus jälgida oma koera tegevust reaalajas 24/7 läbi nutitelefoni laetava rakenduse;
  4. ruumide sisekliimat hoitakse puhtana kaasaegsete bio-puhastitega;
  5. aastaringne ujumisvõimalus Eesti ainukeses ainult koertele mõeldud 4x7 m basseinis kas instruktori juhendamisel või iseseisvalt, vee kvaliteet basseinis tagatakse topeltfiltritega – UV lambi ja liivafiltriga;
  6. kaasaegne koerte groomingu salong;
  7. individuaalsed sotsialiseerimistreeningud treenerite Aili Kivinurme ja Siim Oja juhendamisel.
Copy

Märksõnad

Tagasi üles