Firmakingitus, mis loob väärtust

Sokisahtel
Copy
Foto: Sokisahtel

Sokisahtli sokid: nutikas valik firmakingituseks

Firmakingitus peaks olema eriline ja meeldejääv. Loominguline ja praktiline valik on Sokisahtli sokid.

Sokid on vägagi igapäevane tarbeese, mida kasutavad kõik - olenemata soost, vanusest või ametikohast.

Lisaks praktilisusele võivad sokid olla ka väga eriline kink, sest Sokisahtli valikus on erinevate materjalide ja disainidega unikaalseid sokke. Eritellimussokke saab tellida ka näiteks meriinovillast.

Nutikad lahendused muudavad sokipaari iseloomu ja tunnetust nii, et see esindaks ettevõtte väärtusi ja tõekspidamisi. Ettevõttel on võimalik kingitus kujundada vastavalt brändile ja sõnumile. Olgu selleks ettevõtte logo, moto või väärtused. Info@sokisahtel.net saadetud idee aitavad sobilikuks kohandada Sokisahtli disainerid, seega ei pea ise liialt ajusid ragistama ja mõtteid viimistlema. Piisab vildikaga paberile joonistusest või sõnalisest kirjeldusest. Eritellimusel sokke valmistatakse alates 100st sokipaarist.

Sokkide kinkimisega ei pea ootama lumist ilma või tähendusrikast tähtpäeva, vaid neid sobib kinkida igal ajal. Tänu oma praktilisusele on sokid ülimalt neutraalne kink, seega sobiksid ettevõtte logoga sokid nii töötaja argipäeva rõõmsamaks muutmiseks, aga ka klientidele või koostööpartneritele.

Sokisahtli sokid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ning peavad seega kaua vastu. Sokisahtel aitab luua praktilise, isikupärase ja kvaliteetse firmakingituse.

Copy
Tagasi üles