Kui turvaliselt sõidab sinu laps?

Nordbaby
Copy
Foto: Nordbaby

Meelerahu, et sinu laps on autosõidu ajal kaitstud parimal võimalikul moel, on iga lapsevanema jaoks ülioluline. Õnnetus aga ei hüüa tulles ning tihtipeale juhtuvad need olenemata sellest, kui hea autojuht sa ise oled. Oluline on see, et sinu kõige kallim vara oleks sellistel hetkedel kaitstud. Kuna turvahällide ja -toolide valik on niivõrd lai, siis küsisime nõu Nordbaby ekspertidelt, kes esindavad üht maailma parimat laste turvavarustuse tootjat CYBEX.

Cybex turvahällid ja -toolid on põhjusega saanud palju auhindu, sest need mitte ainult ei vasta kõikidele kehtivatele turvastandarditele, vaid tihtipeale ka ületavad neid. Cybex on aastal 2000 Saksamaal loodud bränd, mis sündis ühe noore isa enda vajadusest, sest piisavalt turvalisi toole sel hetkel turul lihtsalt ei olnud. Lisaks kõrgetele turvastandarditele on Cybexi tooted tuntud ka oma stiilse ja kaasaegse disaini poolest, mis meeldib vanematele, kes hindavad nii turvalisust kui ka esteetiliselt kaunist vaatepilti oma autos. Allpool on väljatoodud mõningad turvatoolid, mis end hinna ja kvaliteedi suhtes väga hästi tõestanud on. Kuni 30.04.2024 on kõik Cybex turvatoolid täishinnast -10% Nordbaby e-poes sooduskoodiga CYBEX.

Cloud T i-Size turvahäll, 45-87cm

Sobilik alates sünnist kuni 2 eluaastat. Turvahäll, millel on uuenduslik lamamissüsteem - seljatugi on reguleeritav lamavasse asendisse nii autos (koos isofix põhjaga), kui vankriraamil ning see hoiab ära lapse pea ettepoole vajumise, et hingamisteed oleks vabad. Ventilatsiooniavad igal küljel tagavad ühtlaselt meeldiva temperatuuri, olenemata aastaajast. Turvahäll pöörleb Isofix Base T alusel 180°, et lapse autosse ja sealt välja tõstmine oleks mugav. Cloud T i-Size turvahäll pakub 25% suuremat kaitset külgkokkupõrke korral. Töötades koos löögijõudu hajutava kestaga, vähendab see külgkokkupõrke korral löögijõudu ligikaudu 25%, suunates need teie lapsest eemale.

Sirona Gi i-Size turvatool, 61-105 cm

Sobilik alates 3 elukuud kuni umbes 4 eluaastat. Integreeritud Isofix alusega seljaga sõidusuunas turvatool pakub teie lapsele kuni 50% kõrgemat turvalisust. Seljaga sõidusuunas sõitmine on lapsele üks turvalisemaid viise reisimiseks. Kokkupõrke esimestel kriitilistel hetkedel surutakse lapse keha vastu polsterdatud turvaistme kesta, minimeerides liikumise ja vähendades lapse kaelale mõjuvat jõudu. Tooli on võimalik lapse kasvades keerata ka näoga sõidusuunas, kuid soovitatav on hoida last seljaga sõidusuunas nii kaua kui võimalik. Integreeritud lineaarne külgkokkupõrke kaitse kaitseb teie last külgkokkupõrke jõu eest - töötades koos löögijõudu hajutava kestaga, vähendab see oluliselt löögijõu mõju lapsele.

Foto: Nordbaby

Pallas G i-Size turvatool, 76-150 cm

Aastaid on lapsevanemad usaldanud CYBEX Pallas mudeli turvatoole, et tagada oma lapse turvalisus sõidukis. Pallas G i-Size turvatool on selle auhinnatud seeria järgmine põlvkond, mis esindab aastatepikkust edukat innovatsiooni. Turvatool, mis põhineb tugeval löögikaitsetehnoloogial, täiustades seda veelgi suurema ohutuse ja kasutusmugavuse tagamiseks, vähendades kaelavigastuste riski 40%. Turvatool kasvab koos lapsega ning selle kasutusiga on enam kui 10 aastat.

Foto: Nordbaby

Solution G i-Fix turvatool, 100-150 cm

Avar turvatool, mille seljatoe kaldenurk on reguleeritav. Nii mugavas turvatoolis on lapse uni sõidu ajal praktiliselt garanteeritud. Patenteeritud, 3-asendisse reguleeritav peatugi, takistab lapse pea ettepoole kukkumist magamise ajal ning lapse pea ja kael on magamise ajal turvatoolis kaitstud. L.S.P. külgkaitsesüsteem tagab külgkokkupõrke korral lisaturvalisuse ja vähendab külgkokkupõrke korral turvatoolis olevale lapsele avalduvat löögijõudu ligikaudu 20% võrra. Löögijõudu hajutav turvatooli kest neutraliseerib seejärel selle jõu ohutult.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles