Kodune LPG-massaaž „Olen tulemustest vaimustatud! Nahk on trimmis ja tselluliit kadunud!“

Nordenbeauty
Copy
Foto: Tsirkka-Mirjam Vesterinen

LPG-vaakummassaaži võime nahka trimmida ja tselluliiti vähendada on kliiniliselt tõestatud. Kui ennist oli aga LPG-massaaž kalli iluprotseduurina saadaval üksnes ilusalongides, siis nüüd saab sama hooldust teha ka kodus, kasutades seadet ShapePro 3.0. Kolm naist jagavad oma kogemust.

„Istuv töö ja eelmenopaus ei ole mu kehale just teeneid teinud,“ räägib Maria. Lisakilod on kogunenud vaikselt, aastate jooksul – kõige enam on naine märganud rasva kogunemist kõhule ning reitele. „Tegin küll kolm korda nädalas trenni, sõin võimalikult tervislikult ning proovisin ära vist küll kõik maailma trimmivad-salendavad kreemid, kuid rahuldavat tulemust need kahjuks ei andnud. Lõpuks mõtlesin, et tühja kah, olen nagu olen,“ jagab ta oma allaandmishetke.

Väikese, vaakummassaaži põhimõttel töötava masinakese sai Maria sünnipäevakingiks. „Olin sõbrannasid vist oma kaaluprobleemidega liiga kaua tüüdanud!“ naerab ta. Kui alguses ei olnud Marial seadmesse just ülemäära palju usku, hakkas ta tulemusi kogema põhimõtteliselt kohe. „Esiteks meeldis mulle see tunne, kerge surin, mis nahas peale kasutust tekkis, justkui oleks pikalt seisnud nahaalune elu taas liikvele läinud. Kolme kasutuskorra järel tekkis juba hasart, et milline tulemus on võimalik veel siis, kui jätkan. Kolme nädala möödudes olin kaotanud reitelt ja kõhult paar sentimeetrit!“

Foto: Nordenbeauty

KÕHUPIIRKOND TRIMMI

Ka Tsirkka-Mirjam Vesterinen, kes on ShapePro seadet kasutanud seitse kuud, jagab Mariaga sarnast eduelamust. „Ma näen taas oma kõhulihaseid!“ naerab ta tulemustest rääkides. „Teen protseduuri hommikuti enne duši alla minekut, kui soolestik on tühi, sest peale toitu ja õhtuti see enam nii mugav ei ole.“ Masseerimisel liigub Tsirkka-Mirjam seadmega esmalt viis kuni kuus korda mõlemilt keha küljelt kõhu keskele ning seejärel sama palju kordi kõhu peal ülevalt alla. Kokku võtab see aega umbes viisteist minutit ja kui alguses tegi Tsirkka-Mirjam protseduuri kolm korda nädalas, siis nüüd piisab tulemuse hoidmiseks ühest korrast nädalas.

Foto: Nordenbeauty

TAANDUNUD VENITUSARMID

Liina-Grete Uibopuu jagab oma rõõmu eelkõige venitusarmidest lahtisaamise üle: „Ma pole ausalt öeldes olnud kunagi varem rohkem rahul! Muutused tulid üpris kiirelt, peale kahte nädalalt nägin, et minu roosakad venitusarmid on muutunud valgeteks ega olnud silmaga enam nii nähtavad.“ Ka kaotatud sentimeetrite kogus on Liina-Grete puhul muljetavaldav – kõhult on kadunud 3 ja reitelt 4.5 sentimeetrit!

Tänaseks on Liina-Grete kasutanud seadet juba üle aasta. „See on saanud rutiiniks, et 3-4 korda nädalas masseerin, vaadates samal ajal lemmikseriaali või filmi. Kui alguses tegin kõige nõrgema vaakumiga, siis ajaga on nahk harjunud ja nüüd kasutan kõige tugevamat taset.“

Foto: Nordenbeauty

TRIMMIB KA NÄGU

Märksa enam trimmis keha pole aga veel kõik, mida ShapePro teha suudab – seadmel on ka lisaväärtus ehk näole mõeldud EMS-funktsioon. Tuleb vaid vaakumotsik eemaldada, vajutada paneelil nupukest, mis lülitab sisse EMS-funktsiooni ning näonaha noorenemisprotsess võibki alata. EMS kasutab näolihaste stimuleerimiseks elektrilisi impulsse ehk mikrovoolu, mis stimuleerib, toniseerib ja tõstab lõtvunud lihaseid, samuti aitab see vähendada turseid ja taastada ühtlast jumet. Punane valgus edendab aga kollageeni tootmist, mis omakorda noorenemisprotsessidele kaasa aitab.

Foto: Nordenbeauty

„Olen ShapePro näofunksiooni kasutanud õhtuti oma tavapäraste näohooldustoodetega umbes kaks-kolm korda nädalas ning efekt on märgatav,“ ütleb Tsirkka-Mirjam. Ta oli ennist hädas punetavate laikudega, mis nüüdseks on täiesti kadunud.

„Minule tuli seadme EMS-funktsioon üllatusena, see on nagu kirss tordil!“ kommenteerib Maria. „Kannan kõik oma näohooldustooted, nii tooniku, seerumi kui kreemi EMS-massaaži saatel nahale ning ütlen veendunult, et nii säravat jume pole mul juba ammu olnud!“

Shapepro 3.0 - lihtne, kiire ja efektiivne seade koduseks kasutuseks!

ShapePro 3.0 massaažiaparaat on lihtsasti kasutatav ja efektiivne. Aparaadi vaakumotsik imeb endasse naha, lihased ja pehmed koed, stimuleerides kudedes vere- ja lümfiringet ning lagundades rasvarakke. Seadme küljes olevad metallist osakesed suruvad vaakumi surve all vastu nahka ja kudesid, mis omakorda aitab nahka trimmida. Ka punasel valgusel on noorendav toime, see tungib sügavale nahakihtidesse, kiirendades vereringet ja soodustades kollageeni tootmist.

Massaažiaparaat pole aga mitte üksnes tõhus, vaid ka kasutajasõbralik, mis on parimate tulemuste saavutamiseks ülioluline. Valida saab kolme erineva tugevuse seast, alustades nõrga vaakumiga ja tõstes järk-järgult naha harjudes vaakumitugevuse intensiivsust. Samuti on seadmel kaks erineva suurusega otsikut, mida on lihtne vahetada ja kasutada vastavalt töödeldavale piirkonnale. Reitele ja tuharatele sobib hästi suurem ja ovaalsem, säärtele ja käsivartele aga väiksem ja ümaram otsik.

Kasutajamugavuse plusspunktid saab ka nupuke, mis aitab vaakumfunktsiooni vajadusel väga lihtsasti välja lülitada. Enne protseduuri tuleb nahale kanda ohtralt õli, mis aitab seadmel libedamalt nahal liuelda.

Seadme EMS-funktsioon tõstab ja pinguldab lõtvunud nahka, tõhustab seerumite, kreemide ja õlide imendumist ning vähendab vananemismärke.

Pakkumine: Sooduskoodiga ELU24 saad -25% soodustust www.nordenbeauty.ee

Copy
Tagasi üles