VIDEOANIMATSIOON JA FOTOD Raskes joobes autojuht sõitis Tallinnas surnuks jalakäija (4)

BNS
Uuendatud 18. aprill 2024, 09:06
Copy

Tallinnas sõitis raskes joobes autojuht neljapäeva varahommikul surnuks ülekäigurada ületanud jalakäija. Kella 9 ajal avati õnnetuskoht taas liikluseks.

Teade raskest liiklusõnnetusest laekus häirekeskusele kella 5 ajal.

Ida-Harju politseijaoskonna välijuht Kevin Enni ütles, et praegu teadaolevalt liikus 35-aastase mehe juhitud Volkswagen mööda Laagna teed linnast väljuval suunal, kui sõitis otsa ülekäigurada ületanud jalakäijale. Jalakäija, 60-aastane naine sai õnnetuses raskelt viga ning hukkus sündmuskohal.

Avariipaika saabunud politsei tuvastas, et roolis olnud mees oli raskes joobes, ta peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning viidi kinnipidamiskeskusesse. Avariiline sõiduk teisaldati politseiparklasse.

Ülekäigurada õnnetuspaigas on reguleeritud fooridega ning edasises menetluses selgitab politsei, kas foorituled sel momendil töötasid. Lubatud maksimaalne kiirus sel teelõigul on 70 km/h. Õnnetuse hetkel oli väljas veel pime. Nähtavus avariipagas on hea ning sel momendil põles ka tänavavalgustus.

Raske õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

Laagna tee on alates Mahtra tänavast linnast väljuval suunal suletud ning seal suunavad liiklejaid ümbersõidule politseipatrullid. Politsei palub liiklejatel sealkandis liigeldes arvestada ümbersõiduga ning varuda oma sõitudeks aega.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles