5 konksukohta, mida kiirkasiinode puhul tuleks teada

Copy
Foto: pexels.com

Kes on tähelepanelikult ringi vaadanud, on ilmselt juba märganud, kuidas siin-seal reklaamitakse nö kiirkasiinot, mida võidakse ka aeg-ajalt kutsuda kontovabaks kasiinoks. See uudne hasartmängulehtede nišš on kiirelt levima hakkanud oma mugavuse tõttu - keegi ei viitsi täita pikki registreerumisvorme, kui mõnes kasiinos saab kohe mängima asuda.

Küll aga võib kiirkasiinode põhimõte kõlada esimese hooga pisut veidrana, seega selgitab Pika-kasinot alljärgnevalt paari konksukohta, mida kiirkasiinode puhul tuleks mõista.

Ainult Eesti pangakonto

Kiirkasiinode suurim konksukoht on maksete tegemine. Kõigis taolistes kasiinodes saab teha sisse- ja väljamakseid ainult Eesti pankade kaudu, ühtegi teist makseviisi saadaval ei ole. See tähendab, et kasutada ei saa välismaa pangakaarte, e-rahakotte, krüptoraha ega ühtegi teist varianti. Kes ei soovi mingil põhjusel Eesti pangakontosid kasutada, sellel tuleb suu puhtaks pühkida ka kiirkasiinode kasutamisest.

Teisest küljest on see aga hea uudis, kuna välkmaksete tõttu saab kiirkasiinodes teha ülekandeid ülikiiresti ja ilma igasuguste teenustasudeta.

Kohesed väljamaksed on võimalikud

Nagu mainitud, siis välkmaksed muudavad kiirkasiinod oluliselt kiiremaks võrreldes tavaliste kasiinodega. Kuna kõik tehingud käivad Eesti pankade kaudu, laekuvad summad koheselt pärast seda, kui kasiino on omalt poolt makse üle kontrollinud ja panka edastanud.

Enamus moodsaid kiirkasiinosid lubavad võidud välja maksta suisa 5-30 minutiga, olenevalt sellest, kui suure summaga on tegemist. Kui pangakaarditehingute puhul peab vahel ootama suisa mitu päeva (seda vähemalt traditsioonilistes kasiinodes), siis kiirkasiinode üks võlusid on kiired väljamaksed, mistõttu saavad õnneseened oma võidud kohe kätte.

Eesti tegevusluba on oluline

Kiirkasiinod võivad tunduda uued, säravad ja kaasaegsed, ent see ei tähenda, et need oleksid seaduse silmis kuidagi teistsugused. Sarnaselt teistele hasartmängukohtadele peavad ka kontovabad kasiinod saama ametliku Eesti hasartmänguloa.

Ilma sellise loata ei tohi ükski ettevõte Eestis hasartmänge korraldada. Kiirkasiinode moodne olemus ei vabasta hasartmänguloast ning seega võib ka juba näha, kuidas Eestis on registreeritud mitmeid kasiinobrände, mis on sisult kontovabad kasiinod ning kannavad ka uhkelt tegevusluba.

Enne mängima suundumist tuleks aga alati kontrollida, kas leitud kiirkasiinol on ikka Eestis tegevusluba või mitte. Kui kasiinol pole ametlikku tegevusluba, ei tasu seal ka üldse mängima asuda, kuna halvimal juhul võib see lõppeda suisa andmekaotuse või veel tõsisemate probleemidega.

Mänguvalik pole halvem

Pealtnäha tunduvad kontovabad kasiinod küll pisut lihtsakoelised, kuid see ei tähenda, et kasiinomängude valik poleks võrdväärne nö tavakasiinodega.

Lõppkokkuvõttes on kiirkasiinod täpselt samasugused nagu “tavakasiinod”: ainus erinevus seisneb makseviisides. Sestap võib leida Eestist isegi selliseid kiirkasiinosid, kus pakutakse lisaks slotikatele või lauamängudele ka spordiennustusvõimalust, seda täiesti adekvaatsete funktsioonidega.

Enamikes kiirkasiinodes pakutakse tuhandeid kasiinomänge, sadu live-kasiino mänge ja veel üht-teist iga Eesti mänguri meele kostitamiseks.

Ära kiirusta boonustega

Suure konkurentsi seas esile tõusmiseks pakuvad kiirkasiinod ahvatlevaid tingimusi igale uuele mängurile: iga kasiino eesmärk on meelitada mängija enda juurde. Niimoodi võib näha, kuidas kasiinod pakuvad seinast-seina boonuseid, millest mõned võivad pakkuda esimesel sissemaksel mitmesaja euroni ulatuvaid pakette.

Boonustega ei tasu aga kiirustada, eriti, kui mängida kiirkasiinos, kus jõuad sissemakse tehtud enne kui jõuad pikemalt mõelda. Igal boonusel on teatud piirangud ja tingimused, millega tuleks arvestada enne kampaania kasutamist. Tüüpiliselt on boonused piiratud läbimängunõuetega, mis võivad muuta boonusraha kättesaamise üpris keeruliseks.

Kiirkasiinod võivad küll olla olemuselt kiired, ent see ei tähenda, et peaksid otsusega kiirustama. Võta aega ja mõtle rahulikult - ka kiirkasiinos tuleb mängida vastutustundlikult.

Copy
Tagasi üles