Legendi suurejooneline naasmine: Mrs. Universe Estonia 2024

Copy
Foto: AngelModels OÜ

19.mail kell 16.00 Viimsi Artiumis toimub Mrs. Universe Estonia 2024 iludusvõistluse grand finaal, mis lubab avada ukse uuele Eesti säravaimale tähele. Pärast lühikest pausi on Angel Models Agency koos uue ja kirgliku meeskonnaga valmis leidma selle erilise naise, kes esindab Eestit rahvusvahelisel areenil.

"See võistlus on palju enamat kui lihtsalt iludusvõistlus; see on platvorm, kus naised saavad jagada oma lugusid, õppida ja kasvada koos," räägib Anna Mikkonen, Angel Models Agency asutaja. Lisaks sellele, et võistlus pakub glamuuri ja sära, on see ka tugeva haridusliku komponendiga sündmus, kus osalejad saavad osa kõnnikoolitustest, meistriklassidest ja professionaalsetest fotosessioonidest.

Tähelepanuväärne žürii

Mrs. Universe Estonia eristub erakordselt andeka ja mitmekesise žüriiga, kes on oma ala asjatundjad:

Brigita Anton - modell
Denis Kovalenko - Denis Kovalenko Studio omanik
Karina Küppas - Narva-Jõesuu Medical SPA tegevjuht
Greta Korju - tantsija
Meisi Volt - ettevõtja tv show host
Tiina Janson, moe- ja iluguru
Olga Nerut/Keisi Lokk - A-tour reisibüroo esindajad
Juls - koreograaf ja meisterklasside juhendaja
Tatjana Fitania - florist, lilleekspert ja ürituste korraldaja
Diana Pogosjan - fotograaf ja VillaTv osaleja
Anne-Ly Junolainen - TANCO OÜ
Katerina Lynnik-Dobryakova - jumestaja Kalynna Ilustuudio omanik ja Angel Model Agency Pr manager
Anna Maisuradze, Mrs Universe Estonia 2022
Jelena Levsunov - stilist
Liina Kaev - Haabersti Linnaosa Valitsuse esindajaja
Aleksandra Kaneva - Kaneva Hair Studio juhataja
Svetlana Karabut - meelelahutusportaali "Limon" juhataja ja ajakirjanik
Tatjana Oynus - fotograaf
Meelis Krik - jumestaja
 
Ja teised...

"Meie žürii on pühendunud leidma naisi, kes mitte ainult ei sära laval, vaid suudavad olla eeskujud ja inspiratsiooniallikad," lisab kaasorganisaator ja Anna tütar Angelina Missuro.

Kes on oodatud?

"Me ei otsi standardseid iluideaale, vaid karismaatilisi naisi, kes on valmis end proovile panema," ütleb Missuro. Võistlus on avatud naistele vanuses 21 kuni 45, kes soovivad oma piire kompida ja näidata oma unikaalseid talente, isikupära, saada kogemust suurel laval, tutvuda uute inimestega ning hankida kasulikke tutvusi.

Miks osaleda?

"Võistlusel osalemine on nagu avastusretk," meenutab Maria, üks endistest finalistidest. "See avas silmad sellele, kui imeline ja mitmekesine maailm meie ümber on." Osalemine Mrs. Universe Estonial võib olla ka uus värske õhu hingus sinu karjäärile. See on võimalus tõusta esile nii modellina, blogijana kui ka lihtsalt naisena, kes soovib oma elus muutust.

Finaalpäeval toimub neli vooru:

1. Tutvustusring ja sponsori - FORTUNATA FASHIONi (Itaalia bränd) butiigi rõivaste esitlus

2. Talendivoor

3. Rahvusliku kostüümi voor

4. Finaalring ja õhtukleitide esitlus, mille on sponsoreerinud KLEIDIBUTIIK

Kuidas osaleda?

Casting kestab 5. maini. Selleks, et osaleda, saada lühike kirjeldus endast vabas vormis ja kaks fotot – portree ning täispikkuses. Fotod võivad olla amatöörfotod. Saada need aadressile angelmodelseu@gmail.com teemaga „Mrs. Universe Estonia 2024 casting“.

"See on rohkem kui võistlus, see on elumuutus," kinnitab Anna Mikkonen. "Meie võistlus on nagu pere. Me leiame alati mõttekaaslasi ja töötame ühtselt koos. Pärast võistlust jäävad tüdrukud meiega, nad tunnevad end olulisena ja lähevad edasi oma arengus."

Ära jäta kasutamata võimalust särada ja võib-olla just sina oled see, kes järgmisena kroonitakse Eesti kauneimaks naiseks. Kohtumiseni castingul, kus iga osaleja saab lisaks kroonile ja lintidele unustamatud emotsioonid, fotod Jeliva Photography- ning võimaluse näidata endas peituvat universumi!

Copy
Tagasi üles