Vaata, millega suur osa eesti naisi lisaraha teenivad

Copy
Foto: Yaga OÜ

Oi kui magus, et lõpuks ometi saab talveparka asemel panna selga õhema jaki ning vahetada villased kudumid mõnusalt lendleva linase vastu. Teisalt on see ka parim aeg, millal teha kapis suurem inventuur - kui palju on meil asju, mille viimast kandmiskorda tegelikult enam ei mäleta ja kuidas saaks need rahaks muuta?

Statistiliselt kannavad naised vaid 20% oma garderoobist, ülejäänud asjad ootavad oma aega, mida tõenäoliselt ei tulegi. Kui palju on sul riideid, mida hoiad juba aastaid lihtsalt “igaks juhuks” või mis said emotsiooniajendil ostetud, kuid ununesid riiuli kõige tagumisse nurka?

Siin tuleb mängu Yaga, eestlaste loodud ostu-müügiplatvorm taaskasutuse lemmikutele. Yaga kasutamine on saanud paljude inimeste igapäevaelu osaks, sest lisaks rõivastele kaubeldakse seal ka raamatute, ilutoodete, tehnika ja kõige muuga. Yagas müüvad enda teise ringi lemmikuid ka tuntud Eesti sisuloojad. Teiste seas on enda kapid šoppamiseks avanud näiteks Keili Sükijainen, Kelly Sildaru ja Liisi Eesmaa.

Kui sageli levib veendumus, et enda asjade müümine on tüütu ja ajakulukas, siis Yaga äpis saad müümisega alustada vaid mõne klikiga. Seda kinnitab statistika, sest iga päev saadetakse teisele ringile rohkem kui 2000 toodet ja märtsi edukaim müüja teenis sealjuures üle 600€ müügitulu - vau!

Kuidas müümist alustada?

Riiete teisele ringile suunamine pikendab oluliselt toote eluiga, aga annab samas võimaluse teenida lisaraha - eriti arvestades eelseisvaid suviseid kulutusi. Täielik win-win olukord. Yaga lehel olevalt kalkulaatorilt saab arvutada, kui palju võiksid enda kapis seisvatelt riietelt Yagas teenida. Näiteks kui müüa maha kaks pluusi, ühe kleidi ja ühe kampsuni, võiks müügisummaks kujuneda umbes 48€.

Seega, laadi alla Yaga äpp, loo konto ja alusta 100% tasuta müümist!

Soovitused, kuidas Yagas edukalt müüa:

● Lisa müügile hooajalist kaupa - Yaga avalehe plokk “Hetkel otsituimad” annab hea ülevaate, millised tooted on hetkel kõige suuremas nõudluses.

● Tee pildid naturaalses valguses, soovitatavalt enda seljas või riidepuul. Vali pildistamiseks neutraalne taust ja veendu, et toode oleks puhas ja sirge.

● Kirjuta sisukas kirjeldus ja täida kõik kuulutuse juures olevad väljad. Selleks, et sinu müügikuulutus otsingumootoris välja tuleks, kasuta toodet kirjeldavaid märksõnu. Näpunäiteid ideaalse müügikuulutuse loomiseks leia Yaga blogist.

● Hea nipp on jagada enda poodi sotsiaalmeedia kontodel - suure tõenäosusega leidub potentsiaalseid ostjaid ka sinu sõprade ja tuttavate seas.

Haara sõber punti, võtke üheskoos ette kapikorrastus ja pange oma riidekapid teenima!

Copy
Tagasi üles