Peidetud maksete ja kuutasudeta: Eesti fintech Wallester pakub kõigile täiesti tasuta kaardi lahendust!

Wallester
Copy
Foto: Wallester

Kujutlege, et teil on käes võlukepp – või pigem kuldne nupp, mis võimaldab teil ühe vajutusega hetkega jagada rahalisi ressursse, jälgida iga senti kulutustest ja kontrollida töötajate makseid reaalajas. Kõlab nagu ulme, kuid see on objektiivne reaalsus! Selliseid võimalusi pakub uuenduslik platvorm Wallester Business, mis on Eesti finantstehnoloogia ettevõtte Wallester loodud, eesmärgiga tagada maksimaalne vastavus kohalike ettevõtete vajadustega.

Värske pilk ettevõtte finantsjuhtimisele

Platvormi Wallester Business aluseks on ettevõtte partner Visa, kes on ülemaailmne hiiglane kaartide väljastamise ja tokeniseerimise tehnoloogiate alal. Olles grupi Visa Principal Member ametlikus staatuses, võib Wallester välja anda igat tüüpi füüsilisi ja virtuaalseid VISA kaarte ettevõtetele.

Platvorm pakub alljärgnevaid funktsioone, kusjuures täiesti tasuta:

  • IBAN-kontoga seotud füüsiliste ja virtuaalsete ettevõtte VISA kaartide väljastamine;
  • Tehingute jälgimine reaalajas ja kulude kontroll;
  • Integreeritud raamatupidamisteenus ettevõtte eelarve haldamiseks;
  • Detailsete aruannete koostamine ettevõtte kõigi kulude kohta;
  • Töölähetuste kulude haldamine;
  • Maksete kinnitamine töötajate palvel;
  • Virtuaalse kaardi kohene väljastamine veebireklaami ostmiseks;
  • Võimalus laadida arveid alla mobiilirakenduse kaudu.
Foto: Wallester

Piiramatud võimalused kulude haldamiseks

Platvormi aluseks on virtuaalsete ja füüsiliste ettevõtte VISA kaartide kohene väljastamise tehnoloogia. Kuulsa kuldse nupu vajutamisega saate luua piiramatu arvu kaarte oma töötajatele ja jagada rahalisi vahendeid projektide vahel. Lisaks võib igal ettevõtte osakonnal olla oma kaartide komplekt, mis on varustatud individuaalsete limiitide ja seadistustega. See hõlbustab eelarvestamist ja võimaldab teil kulusid reaalajas jälgida. Sisseehitatud võimalus töötajate makseid kinnitada ja arveid automaatselt mobiilirakenduse kaudu alla laadida vabastab teid rutiinsetest toimingutest ja tagab usaldusväärse finantskontrolli.

Revolutsioon ettevõtete maksetes

Lisaks efektiivsele kulude kontrollile suudab Wallester Business radikaalselt muuta palgaarvestusprotsesse, muutes need tunduvalt mugavamaks nii tööandjatele kui töötajatele. Tuginedes tihedale koostööle Visaga, on Wallester loonud ainulaadse palgaarvestusprogrammi Payroll.

Sisuliselt on tegemist sellesama võlunupuga, millele vajutades saab otse raamatupidamissüsteemist viivitamatult üle kanda kuni 1500 makset. Kõik, mida tööandjalt nõutakse, on lihtsalt töötaja programmi kutsumine. Pärast seda saavad nad hetkeliselt ligipääsu oma rahale Wallesteri mobiilirakenduse kaudu. Kiire, lihtne ja mugav!

Teie äri paindlikkus ja individuaalsus

Wallester Businessi peamine eelis on selle uskumatu paindlikkus ja võime kohaneda konkreetse ettevõtte vajadustega. Platvorm võimaldab vajadusel lisada täiendavaid finantsteenuseid, alates spetsiaalsetest tööriistadest reklaamiandjatele kuni lahendusteni jaemüüjatele ja e-kaubanduse jaoks. See muudab lahenduse kättesaadavaks igas suuruses ettevõtetele, kes püüavad suurendada finantsjuhtimise tõhusust.

Foto: Wallester

Registreerumise lihtsus ja kiirus

Üks Wallester Businessi olulisemaid eeliseid on teenuse käivitamise erakordne lihtsus ja kiirus. Eesti ettevõtte registreerimine platvormil võtab kõigest 15 minutit, mis on enneolematult kiire. Lisaks pakutakse Wallester Businessi klientidele tasuta kasutusvõimalust, mis võimaldab neil lahenduse kõiki võimalusi täielikult hinnata ilma mingite rahaliste kohustusteta.

Finantsjuhtimise tulevikust on saanud reaalsus

Wallester Business on ettevõtete jaoks asendamatu vahend ja 2023. aastal platvormi kasutama hakanud ja muljetavaldavaid tulemusi saavutanud ettevõtte Adept Solutions juhtum on selle heaks kinnituseks.

  • Tootmisvälised kulud vähenesid 27% ja kulude läbipaistvus suurenes.
  • Tagasilükatud tehingutest tulenev kahjum vähenes 19% ja uute reklaamikampaaniate käivitamine kiirenes.
  • Maksete töötlemise kulud vähenesid 38%, tänu palgaprogrammi Payroll rakendamisele.

Optimeerige eelarve juhtimine, saavutage täielik kontroll tehingute üle ja vabanege ebavajalikust rutiinist. Lubage Wallester Businessil saada teie kindlaks partneriks uute kõrguste saavutamisel ettevõtte finantsjuhtimises.

Copy
Tagasi üles