Auto Bassadone #Flex - 0% sissemakse, 0% lepingutasu

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: Autobassadone

Uue auto soetamine ei pea olema ajamahukas ja kulukas protsess. Tänapäeval on võimalik endale uus sõiduk soetada ilma sissemaksu tegemata ja ilma lepingutasusid maksmata, mis annab võimaluse saada valitud auto kätte kiiremini kui varasemalt.

Auto Bassadone #Flex on uus auto ostu finantseerimise võimalus, mis on nii paindlik, turvaline kui ka murevaba.

Paindlikkuse all peame silmas seda, et elus võib tulla ette olukordi, kus on kiiresti vaja muudatusi teha kas oma elukorralduses (näiteks sünnib perre laps ning olemasolev sõiduk mingil põhjusel enam ei sobi - kas jääb väikeseks, ei ole piisavalt turvaline või mugav vms) või kui tekib soov soetada uus sõiduk, mis on säästvam või keskkonnasõbralikum (näiteks elektriauto).

Sellistel hetkedel soovime muudatusi teha kiiresti, kuid sageli kaasnevad erinevate laenu- ja liisingulepingutega karmid tingimused, millise aja möödudes on võimalik lepingut muuta või lõpetada ning enamasti tuleb arvestada lepingu ennetähtaegsel lõpetamisel või muutmisel ka täiendavate kuludega.

#Flex uudse finantseerimisega saab osta auto fikseeritud kuutasuga ja leping kehtib 12-60 kuud. Lepingust saab väljuda juba aasta möödudes ilma lisatasudeta ja ette tuleb teatada vaid üks kuu. Seega ei ole vaja muretseda pika etteteatamistähtaja ja lisakulude pärast, mis lepingu varasemal lõpetamisel sageli kaasnevad.

Kui oled unistanud sellest, et võiks proovida, kuidas sõidavad Hyundai ja Peugeot või sooviksid hoopis veenduda selles, kas Citroën on Eesti teedele sobilik auto, siis alustada tuleks auto välja valimisest kas veebist või autosalongis kohapeal, kus on võimalik teha ka proovisõitu.

Kindlasti võiks proovisõitu teha mitme autoga, et välja valida just see õige.

Uus Citroën C5 Aircross | Stiilne, mugav ja mitmekülgne
Uus Citroën C5 Aircross | Stiilne, mugav ja mitmekülgne Foto: Autobassadone

Kui sobilik auto on välja valitud, siis tuleb tutvuda tingimustega, millega on võimalik auto juba õige pea endale saada.

Auto Bassadone #Flex pakkumisega kaasnevad näiteks:

- võimalus uus auto soetada sissemaksuta;

- 0% sissemakset;

- 0% lepingutasu,

- fikseeritud kuumakse;

- võimalus soovi korral tasuta leping ennetähtaegselt lõpetada;

- fikseeritud kuutasu kuni 5 aastat ning tasuta tagastus 1 aasta möödudes.

Kuna tänapäeval on üha enam populaarsust kogumas elektriautod, siis elektriauto ostmisel on võimalus taotleda elektriauto ostmiseks toetust. Selline toetus annab eriti hea võimaluse soetada näiteks parim elektriauto, mis turul on pakkuda ning kui mingil põhjusel ei peaks see auto siiski meeldima või sobima, on võimalik leping ennetähtaegselt lõpetada ja osta parim pereauto või muu parim auto, mis just sel hetkel sobilikum on. Kui tahta sõita 2024. aastal Red Dot disainiauhinna võitnud autoga, siis tasuks vaadata Peugeot 3008 poole.

Auto Bassadone pakutab ka auto täisteenusrenti. See on mugav lahendus, sest sõiduautode ja kaubikute valik on väga lai, hinnad mõistlikud ning üle 20-aastase kogemusega müügi- ja teenindusettevõte tagab lisaks 24 tunnise autoabi teenuse ning professionaalse müügi- ja teeninduspersonali. Täisteenusrenti on võimalik kasutada Honda ja Citroëni mudelite valikust.

Copy
Tagasi üles