Suvine ilurevolutsioon | Just nii on kuni 70% pikaajalisem jume, nooruslikult kortsudevaba ja terve nahk garanteeritud

Biofarmaatsia
Copy

Suvi ja soe päike toovad küll hea tuju ja kauni jume, aga nagu teame, mängib liigne päikesekiirgus ka suurt rolli nahakahjustuste tekkimisel, millest võivad jääda nii näkku kui ka kehale pikaajalised jäljed. Et aga päikesest saaks julgelt võtta vastu kõike head ja samas kaitsta enda tervist ja ilu, tulevad appi innovaatiliste tehnoloogiatega iluvalemid.

Kas tõesti on suvisel ajal ja päevitades võimalik nautida naha samaaegset noorenemist?

Eksperdid ja väga paljud naised üle maailma ütlevad koos – JAH!

Kas teadsid, et üks naiste ihaldatuim näohooldustoodete komponent, mis aitab su näonahka igapäevaselt noorusliku ja säravana hoida, on hüaluroonhape. Hüaluroonhape on võimas vananemisvastane aine ja selle unikaalsus peitub ainulaadses võimes siduda vett. Tundub uskumatuna, aga vaid üks gramm hüaluroonhapet suudab siduda kuni 1000 grammi vett. Optimaalse valemi korral on see võimeline pakkuma naha kõikidele kihtidele sügavat niisutust, nahaaluste kudede täitmist, tihendamist ja silumist. See omakorda võimaldab naha vananemisprotsesse edasi lükata – ennetades kortsude teket ja tõstes ka sügavamate kortsude põhja.

Hüaluroonhape ja naha kõrge niiskustase aitavad sind kaitsta UV-kiirte laastava mõju eest

Kõik me teame, et päikesekiired kuivatavad nahka ja tekitavad enneaegset vananemist. Eriti sügavale nahka tungiva UVA-kiirguse liigne kogus stimuleerib ensüümide aktiivsust, mis lagundavad nahas kollageeni ja elastiini molekule ning pärsivad nende loomulikku taastumist. See kõik viib olukorrani, kus nahk hakkab ära vajuma, kaotab oma elastsuse ja kauni struktuuri. Me märkame peeglist naha kiirenenud vananemist ja uusi kortsukesi.

Naha heaolule ülioluline hüaluroonhape toetab kaudselt naha võimet end UV-kiirguse vastu ise kaitsta. Niisutatud nahk on vastupidavam päikesekiirguse kahjulikele mõjudele. Lisaks, kui nahk on hästi niisutatud, säilitab see paremini oma loomulikku tervislikku seisundit – uuringud on näidanud, et hüaluroonhape aitab vähendada põletikulisi reaktsioone, mis võivad tekkida pärast liigset päikesekiirguse ja naha kokkupuudet.

Hüaluroonhappe niisutav ja niiskust säilitav toime on võimeline toetama naha enda loomulikke taastusprotsesse, sealhulgas naharakkude (ka kollageeni ja elastiini) sünteesi. See kõik omakorda tugevdab nahaalust struktuuri ja annab nahale kauapüsiva ja tervikliku kaitsevõime.

Ei! Mitte kõik hüaluroonhappel põhinevad näohooldustooted pole ühtviisi efektiivsed

Foto: Biofarmaatsia

Hüaluroonhappega tooteid on meie turul mitmeid, kuid paraku pole kõik pakutavad tooted võrdselt efektiivsed. Valides hüaluroonhappega tooteid, on eriti oluline silmas pidada üht tähtsat detaili – selleks et hüaluroonhape täidaks kõik ootused, peab see olema ülimadala molekulmassiga, vähemalt 1000 daltonit. Ainult siis saab toimuda mitte üksnes naha pinna niisutamine, vaid ka tungimine naha sügavamatesse kihtidesse, et soovitud alad täita ja siluda.

Aitamaks saavutada parimaid võimalikke tulemusi mugavalt oma kodus, pakub tipptehnoloogial põhinev Šveitsi apteegikosmeetika bränd Fillerina kõrgkvaliteetseid nahahooldustooteid, mis sisaldavad 12 eri tüüpi väga madala molekulmassiga hüaluroonhappeid (1000 – 2 000 000 daltonit). Samuti ka peptiide, lühikesi aminohapete järjestusi ehk „info kandjad“, mis suudavad hüalurooni transportida naha kõige sügavamatesse kihtidesse. Kui tavaliselt tehakse sellise kvaliteediga protseduure kliinikutes, siis Fillerina unikaalsete toodetega saab oma nahale pakkuda tõhusat süstideta turgutust kodustes tingimustes.

Patenteeritud transdermaalne tehnoloogia teeb Fillerina toodetest valutu alternatiivi ilusüstidele

Nahk ei ole kuigi läbilaskev. Selleks et muuta Fillerina hüaluroonhapete ja funktsionaalsete molekulide võime naha erinevatesse kihtidesse (epidermisesse ja dermisesse) tungida sarnaseks esteetilise meditsiini arsti poolt süstitavate molekulidega, töötasid Fillerina tootjafirma Labo teadlased välja transdermaalse tehnoloogia (Šveitsi patent CH 711 466). Just tänu sellele kontrollitud läbitungimisvõimele on Fillerina tooted efektiivsed mitteinvasiivsed alternatiivid esteetilise meditsiini süstidele, mis suudavad täita naha rikkaliku hüaluroonhapete, kollageeni ja elastiini kompleksiga.

Suvi, päike ja nahakahjustused

Miks on ülivajalik kasutada kvaliteetseid päikesetooteid? Ja kuidas saavad Fillerina tooted sind aidata?

Päikesekaitsetoodete kasutamine on ülioluline osa terve ja kauni naha ilurutiinist, kuna päikesekiirgus võib kahjustada isegi naharakkude DNA-d. Nagu eelnevalt mainitud, võib liigne päikesekiirgus tekitada naha fotovananemist – enneaegseid kortse ja naha lõtvumist. Päikesetooted kaitsevad pigmendi- ja vanuselaikude eest, mis tihtipeale tekivad näole, dekolteele ja käsivartele. Samuti võib esineda naha kapillaaride kahjustusi, mis võivad päikesekiirguse mõjul laieneda ja puruneda (kuperroosa teke) ning omakorda hakata tekitama pikaajalist valu või ebamugavustunnet.

Hilisem päikesekahjustuste eemaldamine on palju raskem ning kallim, parim võimalus on probleeme õigeaegselt ennetada.

Foto: Biofarmaatsia

Milliseid päiksekaitsetooteid eelistavad enda tervisest ja nooruslikust ilust lugupidavad kaunid naised?

Naha tõhusaimaks kaitseks vali endale alati laiaspektrilise ja dünaamilise kaitsega kreemid ja emulsioonid. Nendeks sobivad väga hästi ennast tõestanud Fillerina Sun Beauty päikesekaitsekreemid, mis pakuvad laiaspektrilist päikesekaitset tänu erinevatele filtrisüsteemidele. Fillerina kõik päikesekaitsetooted kaitsevad nahka tõhusalt kõigi kolme tüüpi ultraviolettkiirguste eest – UVA-UVB-UVC ja lisaks ka IR ehk infrapunakiirguse eest.

„Fillerina päikesetooted on minu lemmikud. Eelmisel suvel ei põlenud ma kordagi ära ja jume säilis kogu sügise. Seda räägivad ka mu kliendid, kes neid tooteid on kasutanud. Kasutan Fillerina Sun Beauty After Sun toodet kehakreemina aasta läbi – parim niisutav kehakreem, lisaks veel mõnusa õrna lõhnaga.“

Lea Huuse, kosmeetik

Fillerina Sun Beauty sari ühendab endas nii täiusliku nahakaitse kui ka ühe tõeliselt mõnusa iluhoolitsuse omadused. Need siidise konsistentsiga kreemid sisaldavad naha sügavaks täitmiseks, kortsude silumiseks ja niisutamiseks 12 erineva molekulmassiga hüaluroonhapet. Naha naturaalse noorusliku välimuse säilitamiseks on Fillerina päikesetoodetesse lisatud ka spetsiaalsed ained, mis takistavad nii nahas kollageeni kui ka elastiini molekulide lagundamist ultraviolettkiirte poolt. Ekstra noorendavat efekti aitavad saavutada kolm kollageeni ja kaks elastiini molekuli, mis tihendavad nahka ning muudavad selle taas elastsemaks. 

Foto: Biofarmaatsia

„Vananemisvastane päikesekreem näole SPF50+ Fillerina Sun Beauty – selles kreemis on tänu kõrgele hüaluroonhappesisaldusele koos ideaalne näohooldus ja päikesekaitse. Ei mingit paksu valget kihti näonahal, nagu mõne päikesekaitsekreemi puhul võib täheldada. Kui muidu võib minu näonahk pärast hoogsat päikesevõttu meenutada Egiptuse muumiat, siis selle kreemiga päikese käes olles näeb minu nahk välja niisutatum, värskem ja puhanum, lausa päikesejumalanna jumega.“

Reet Härmat, jumestuskunstnik, saatejuht

Kaunilt ühtlase ja pikaajalise jume saavutamiseks on Fillerina Sun Beauty päiksekaitse kehapiimas, päiksekaitse kehaspreis ja päevitusjärgses emulsioonis uus patenteeritud Bronzene kompleks, mis pikendab päevitust kuni 70%.

Päeval kaitse oma õrna näonahka Fillerina Sun Beauty SPF 50+ näokreemiga ning keha SPF 30+ päiksekaitse kehapiima või tundlikuma naha puhul SPF 50+ päiksekaitse kehaspreiga.

„Olen väga meeldivalt üllatunud, et Fillerina päiksekaitse kehasprei SPF50+ ning Fillerina After Sun päikesetooted minu nahatüübiga nii hästi kokku sobisid. Tavaliselt olen pärast teiste firmade päikesetoodete kasutamist siiski ära põlenud (ka kõige tugevama kaitsefaktoriga päikesekreemi kasutades), kuid Fillerina toodete puhul seda ei juhtunud. Nahk on kaunis, jumekas ning lõhnab hästi. Lisaks on nende päikesetoodete kaitse üsna pikaajaline ning kreeme on lihtne ja mugav kasutada. Jäin igati rahule!“

Karmen Karus, saatejuht

Foto: Biofarmaatsia

Pärast päikese käes viibimist ja öiseks naha toitmiseks sobib hästi antioksüdantse toimega ja süvitsi niisutav Fillerina After Sun näo ja keha päevitusjärgne kreem.

Lisaks UV-kiirguse kahjuliku mõju neutraliseerimisele aitab Fillerina After Sun päikesejärgne emulsioon kaitsta nahka ka keskkonnasaaste mõju eest, millel on koos päikesekiirgusega nahale veelgi laastavam mõju.

See paljude lemmikuks saanud Fillerina After Sun päevitusjärgne kreem:

  • sisaldab hüdrolüüsitud DNA/RNA kompleksi, mis limiteerib päikesekiirguse poolt naharaku tuumale tekitatavat kahju;
  • sisaldab tugevatoimelist antioksüdanti E-vitamiini, mis toetab efektiivselt naha naturaalset võimet kaitsta end päikesekiirguse kahjulike mõjude eest;
  • tervendab sügavuti, rahustab ja niisutab;
  • sisaldab vananemisvastaseid, kortsudevastaseid ja dehüdratsioonivastaseid aktiivained;
  • annab kuni 70% intensiivsema päevituse tänu patenteeritud Bronzene kompleksile.

Naha maksimaalseks taastamiseks ja toetamiseks sisaldab rikkalik valem kuut mikroelementi, mida nahk sageli higistamise ja kuumaga kaotab. Lisaks aitavad koostises olevad aaloe ja bisabolool nahka täiendavalt rahustada ja ära hoida punetust ning ketendust.

„Päevitusjärgne emulsioon Fillerina Sun Beauty After Sun on tõeline naha päästeingel, asendamatu päevitusjärgne rituaal. Pean lisama, et mulle meeldis seda ka päikesevõtust vabal hooajal kasutada, sest see teeb naha nii sametiselt pehmeks ja pringiks, mugav, kuna on mõeldud nii näonahale kui ka kehale.

Reet Härmat, jumestuskunstnik ja saatejuht

Õrnad nahapiirkonnad vajavad erilist hoolt!

Lisa oma ilurutiini spetsiaalsed premium-taseme täitehoolitsused.

Suvise nahahoolduse võtmesõnaks on kerge tekstuuriga, kuid siiski rikkaliku ja mitmekesise koostisega toitvad ilutooted.

Märkad äravajunud piirkondi silmade ümber või kortsukesi silmade ääres?

Õrn ja kuivem silmaümbrusnahk vajab intensiivset hooldust.

Silmaümbrusnahk on õrn ja õhem kui teiste piirkondade nahk (0,33–0,36 mm, näo teistel aladel 1–1,6 mm) ning seal ei ole sama hulka rasunäärmeid kui teistes nahapiirkondades. Selle tulemusena on silmaümbrusnahk altim kuivusele ja niiskuse puudusele, mis omakorda tekitab peeneid jooni ja kortsukesi.

Silmaümbrusnahk on tundlikum ka väliste tegurite, sealhulgas päikesekiirguse suhtes. Päikese käes viibimise tulemuseks on tihtipeale veelgi kuivem ja ärritunud silmaümbrusnahk. Samuti ei saa rääkimata jätta suvisest pidevast silmade kissitamisest, mis tekitab enneaegseid kanavarbaid. Nende tekkimist saab aga õige nahahooldusega edukalt ennetada.

Väga efektiivne abivahend silmaümbrusnaha kergeks, kuid intensiivseks toetamiseks ja tõstmiseks on Fillerina 12HA silmadele ja silmalaugudele kohese tuntava efektiga silmaümbruse tihendavad täitegeelid (nooremale nahale tase 4 ja küpsemale nahale tase 5).

Armastatud täitegeelid silmadele ja silmalaugudele:

  • täidavad vajunud silmaaluseid, kanavarbaid ja silmalauge;
  • tõstavad ja pinguldavad silmaümbruse nahka;
  • aitavad vähendada silmaümbrusnaha mikrokokkutõmbeid;
  • aitavad ennetada uusi kortsukesi ja hoida naha nooruslikuna;
  • parandavad nahaalust struktuuri.

Aitamaks vähendada silmade kissitamisest tekkivate kortsude moodustumist, on Fillerina 12HA silmade ja silmalaugude täitegeelidesse lisatud ka atsetüülheksapeptiid-30, mis vähendab naha mikro-kokkutõmbeid. Tänu sellele toetab kortsudevastast toimet silmakontuurile ja silmalaugudele, vähendades naha mikro-kokkutõmbeid, mis toovad naha miimikajooned rohkem esile (aktiivse koostisosa test).

Lisa oma naeratusse sensuaalsust täidlasemate huulte ja silutud suuümbrusnahaga

Foto: Biofarmaatsia

Huultele ja suukontuurile aitab kaunist pinguldatud ja täiteefekti ning plastilisust anda innovatiivse koostisega Fillerina 12HA huulte ja huuleümbruse piirkonna täitegeel, mis:

  • annab huultele ja suuümbrusele täidetud ja tõstetud efekti;

  • täidab suuümbruse kortsukesi ja annab suukontuurile pinguldatud efekti;

  • annab huultele intensiivse niisutuse ja muudab need pehmeks.

Koostisesse on lisatud ka spetsiifiline komponent, mis on eriti tõhus kollageeni sünteesi stimuleerimisel naha tasemel, aidates seeläbi lühi- ja pikaajaliselt vähendada vananemisest tingitud nähtavaid märke huulekontuuril (tõestatud aktiivtoimeaine testiga).

Nahaaluse mikrotsirkulatsiooni stimuleerimiseks on Fillerina huulte ja suu täitegeeli aplikaatori ots varustatud kolme väikese roostevabast terasest kuuliga, mis pakuvad eriti mõnusat jahutavat massaaži.

NB! Selleks et hüaluroonhape saaks oma täitvaid ja niisutavaid funktsioone nahas täita, on vaja iga päev tarbida piisavas koguses vett.

Naha parima kvaliteedi ja nooruslikkuse aluseks on igapäevane puhastus

Näonaha õige ja tõhus puhastamine peaks ilurutiinis alati olema väga olulisel kohal, et eemaldada surnud naharakud ja ära hoida vistrike ja ummistunud pooride teket, seda just eriti soojemal suveperioodil. Samuti tagab korralik naha puhastus nahahooldustoodete parema imendumise ja nendest saadava tulemuse.

Vähesed aga teavad, et puhastades tuleb erilist tähelepanu pöörata just kortsukestele. Kortse võime võrrelda justkui armkoega, kus elutegevus seisab. Mida rohkem me kortsupõhja vereringet elavdame, seda pehmemaks korts muutub. Seetõttu on ülimalt oluline alustada oma igapäevast näohooldust just naha õrna, kuid sügava puhastamisega. Samuti on väga oluline nahka õrnalt koorida ka enne seerumi või kreemi kasutamist, et vanad naharakud toodete imendumist ei takistaks. Naha taastumise tsükkel on vähemalt 28 päeva, seega võtab rakkude uuenemine aega.

Üks väga efektiivne vahend naha puhastamiseks on õrnalt kooriva ja niisutava toimega Pre-Fillerina puhastuskreem.

See toode võimaldab:

  • kiirendada naharakkude uuenemist tänu spetsiaalsele harjale, mis suudab naha vereringet elavdada ka kõige raskemini ligipääsetavatest kohtadest, kaasa arvatud kortsupõhjadest;
  • su nahka õrnalt koorida, et eemaldada mustus ja surnud naharakud ning võimaldada kreemidel ja seerumitel tõhusamalt imenduda;
  • tänu hüaluroonhappele nahka sügavalt niisutada.

Pre-Fillerina puhastuskreem võiks olla sinu naha igapäevane abiline, et saaksid säilitada oma naha tervislikku sära ja nooruslikkust.

Tõsta oma enesekindlus uuele tasemele pikaajalise kauni kuldse jume ja tervisliku nahaga, pinguldatud säravate silmade ja volüümikate huultega, mis köidavad suvises palavuses tähelepanu. Need paljude naiste poolt armastatud tooted, mis on ka iluspetsialistide lemmikud, leiad parimate hindadega siit: www.labo.ee

Copy
Tagasi üles