Pilguheit erootikapoodi - populaarsemad ja enim-müüduimad vedelad vibraatorid ning mida räägivad kasutajad

LoveShop.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Kui heita pilk LoveShop.ee erootikapoodi ja uurida, mis on viimase aja huvitavamaid hitt-tooteid, siis pole kahtlustki, et see see heidetud pilk võiks jääda seisma ühel, võib-olla vägagi ebatraditsioonilisel erootikapoe tootegrupil.

Selleks tootegrupiks on vedel vibraator, mis on ühtlasi ka viimase aja üks populaarsemaid tooteartikleid ning võetud laialdaselt kasutajate poolt omaks nii meeste kui ka naiste seas.

Seda kinnitab üksnes asjaolu, et järjest enam populaarsust koguv vedelate vibraatorite tootegrupp on väga kiidetud, millele on LoveShop.ee erootikapoes jäetud kümneid, kui isegi mitte sadu hinnanguid.

Populaarsusele aitab kaasa taskukohane hind, väga mitmekesine valik ja multifunktsionaalne kasutusviis, sobides mõlemale partnerile.

Tootevalikust leiab tooteid, millel on erinev efekt (jahutav, soojendav, mõlemad kombineeritud jms.) kui ka efekti tugevus ja ajaline kestvus. Lisaks erinevad aroomid, mis loovad romantilist ja erootilist atmosfääri.

Mitmekesine valik on küll hea, pakkumaks võimalust vahelduseks kogenud kasutajatele, aga samas miinuseks, raskendades esmakordse valiku tegemisel. Kuna seda küsimust on küsitud, siis LoveShop.ee erootika e-pood toob välja kiired soovitused.

Müüduimad vedelad vibraatorid

Foto: LoveShop.ee

Intt brändi vedelad vibraatorid - maasikas, piparmünt ja suhkruvatt. Kogu valiku leiab vedelate vibraatorite tootelehelt.

Kui otsustamisel jäädakse hätta, siis kindel valik on Intt brändi vedelad vibraatorid. Peale taskukohase hinna ja populaarsusele, on saadaval lai valik aroome ja efekte ning ka toodetele on juba kasutajad lisanud omapoolseid hinnangud.

Näiteks ülaltoodud näidispildil oleval maasikaaroomiga Intt vedelale vibraatorile on lisatud arvustus, et tegu on supper tootega, toode töötab hästi või "Mõnus toode. Toimib nagu lubatud".

Kokku on Intt sellel sarjal 14 erinevat toodet ja nendega tutvumiseks ja hinnangute lugemiseks minge LoveShop.ee Intt vedelate vibraatorite lehele.

Intt kaubamärgi vedelad vibraatorid on vaid üks fragment kogu LoveShop.ee vedelate vibraatorite valikust, täpsemalt natuke üle 15% kogu valikust. Kogu valiku saab leida lihtsalt vedelate vibraatorite lehelt.

20% soodustust, sama päeva tarne

Kogu maikuu on LoveShop.ee erootikapoes vedelate vibraatorite soodusmüügi kampaania, mille raames antakse 20% soodustust.

Lihtsalt kasutada ostukorvis sooduskoodi VEDEL20 ja kõik ostukorvis olevad vedelad vibraatorid muutuvad 20% soodsamaks.

LoveShop.ee

LoveShop.ee on erootika - ja pesukood, mille tootevalikus üle 5000 täiskasvanute toote ja kauni pesu. Kogu valik on laos olemas ja seetõttu puuduvad tarneajad.

Kõik tööpäeviti enne 18:00 tehtud tellimused postitatakse samal päeval ja enamiku ajast jõuab sihtkoha pakiautomaati juba järgmisel päeval.

Tutvu LoveShop.ee vedelate vibraatorite ja kogu tootevalikuga.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles