Poevarast tabas terviserike ning kiirabi pidi teda kohapeal turgutama

Postimees
Copy
G4S turvafirma patrullidel on aina rohkem tööd poevaraste tõttu, kes näppavad asju nii oma tarbeks kui ka raha teenimiseks.
G4S turvafirma patrullidel on aina rohkem tööd poevaraste tõttu, kes näppavad asju nii oma tarbeks kui ka raha teenimiseks. Foto: Arvo Meeks / Valgamaalane

Turvafirma G4S sõnul reageerisid möödunud nädalal nende patrullid poevargustele Tallinnas, Narvas, Jõgeval ja Valgas. Turvafirma sõnul oli kõikide juhtumite puhul tegu pisinäppajatega, kes varastasid kaupa enda tarbeks. 

Valgas pidas G4Si turvatöötaja kinni mehe, kes püüdis varastada 14 euro eest kaupa. Kuna kinnipeetaval hakkas halb, siis kutsuti kohale kiirabi, kes andis talle kohapeal esmaabi. Seejärel anti pikanäpumees üle politseile.

Tallinnas häirele reageerinud G4S-patrull peatas mehe, kes üritas varastada viie euro väärtuses toidukaupa. Samal päeval üritas teisest Tallinna kauplusest alaealine noormees varastada suitsuandurit. Mõlemal juhul tagastati kaup rikkumata kujul kauplusele.

Ka Narvas oli G4Sil kaks vargusjuhtumit. Üks naine püüdis varastada kaupa kogumaksumusega veidi üle 50 euro. Teisel juhul peeti kinni kaks alaealist, kes püüdsid varastada üle viie euro väärtuses kaupa.

Ka Jõgeval pidas turvatöötaja kinni isiku, kes väljus kauplusest kauba eest maksmata, püüdes varastada üle viie euro eest kaupa.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles