EUROKANDIDAADID Urve Palo poliitikasse naasmisest: vähkresin terve suve, kiskusin tekki peale ja ütlesin, et pole minu asi (5)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Urve Palo jaoks on poliitika nagu sõjaväes käimine. «Sa teenid mõnda aega oma riiki. Keegi ei lähe sõjaväkke eluks ajaks,» resümeerib Palo.
Urve Palo jaoks on poliitika nagu sõjaväes käimine. «Sa teenid mõnda aega oma riiki. Keegi ei lähe sõjaväkke eluks ajaks,» resümeerib Palo. Foto: Eero Vabamägi

Kuidas saab staažikast sotsiaaldemokraadist Isamaa liige? Mitmekordne minister, europarlamenti kandideeriv Urve Palo ütleb, et ta tegelikult ongi elu aeg Isamaa valija olnud. Lihtsalt omal ajal viisid ta sotsidesse ajastu eripärad.

Palo jaoks on poliitika nagu sõjaväes käimine. «Sa teenid mõnda aega oma riiki. Keegi ei lähe sõjaväkke eluks ajaks,» resümeerib Palo. Endine rahvastiku-, majandus- ja ettevõtlusminister tundis 2018. aastal, et riiki on piisavalt teenitud. Poliitikasse tulles lubas endale, et kui tuul puhub vastu, siis on aeg lahkuda, ja tolleks hetkeks jõudis see tunnetus talle kätte.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles