Seppiku ja Boroditši asemel tulevad Keskerakonna juhatusse Aas ja Korb

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Boroditš.
Deniss Boroditš. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonnast lahkunud juhatuse liikmete asemel tulevad asendusliikmetena juhatusse Tallinna abilinnapea Taavi Aas ja Tallinna Kesklinna vanem Mihhail Korb.

Vastavalt põhikirjale peab asendusliikmed juhatusse kinnitama Keskerakonna volikogu.

Keskerakonna juhatus arutas esmaspäeva õhtul erakonnast lahkunud juhatuse liikmete asendamist ja otsustas, et volikogu tuleb kokku kutsuda kiiremas korras, ütles Keskerakonna juhatuse liige Aivar Riisalu BNSile.

Volikogu toimumise kuupäeva Keskerakonna juhatus esmaspäeval veel paika ei pannud.

Euroopa Parlamendi liikmed Siiri Oviir ja Vilja Savisaar-Toomast, endised siseministrid Ain Seppik ja Toomas Varek ning riigikogu liikmed Inara Luigas, Lembit Kaljuvee, Deniss Boroditš ja Rainer Vakra otsustasid esmaspäeval Keskerakonnast lahkuda.

Avalikkusele esmaspäeval tehtud kirjalikus pöördumises kirjutasid lahkujad, et nad on olnud kannatlikud ja püüdnud muuta Keskerakonda avatumaks ning soovinud kasvatada loovat ühtsust, kuid nende seisukohtade ja tõekspidamistega pole erakonna juhtimisel arvestatud.

Lahkujatest kuulusid Ain Seppik ja Deniss Boroditš Keskerakonna juhatusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles