Lausing: teated minu Savisaare-vastasusest on ennatlikud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Lausing.
Tarmo Lausing. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Äsja linnavolikokku tagasi pöördunud keskerakondlane Tarmo Lausing palus nii kolleegidel kui ajakirjandusel mitte tituleerida teda Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare vastaseks.


«Eile kuulsid minu pereliikmed ühelt rahvusringhäälingu raadiokanalilt, et «oma volitused linnavolikogus taastas Tarmo Lausing, kes on tuntud Savisaare vastane».

«Nii et mul tuleb kahjuks nõustuda väitega, et Eesti meedia, ja kahjuks kõige rohkem Eesti rahvusringhääling on kallutatud,» rääkis Lausing täna volikogu istungil.

«Ma soovin, et keegi ei klassifitseeriks mind kellegi vastaseks või pooldajaks. Ma püüan säilitada kriitilist meelt, nii nagu varemgi. Ja püüan anda oma panuse nii Keskerakonna, Tallinna linna kui Eesti riigi arenguks.
Miks ma tulin volikokku tagasi? Sellepärast, et see, mis on toimunud viimasel ajal Keskerakonnas, ei ole jätnud mind külmaks. Ma olen selle erakonna liige 1999. aastast ja ma ei suuda jääda kõrvale sellest, mis toimub Keskerakonnas. Ma soovin anda oma panuse sellesse, et erakond väljuks sisetülist tugevamana kui praegu,» ütles poliitik.

Eelmistel kohalike omavalitsuste volikogude valimistel Tallinna linnavolikokku valitud Lausing peatas umbes aasta pärast valimisi oma volitused ning kuni eelmise nädalani oli tema asendusliikmeks Tatjana Vassiljeva. Nüüd on Lausing oma volitused taastanud ning alates tänasest on ta taas volikogu Keskfraktsiooni liige.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles