Reporter.ee: opositsioon loodab Vitsuti kukutada keskerakondlaste abiga

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut sai linnavalitsuselt volitused lisaeelarve riigikohtus vaidlustada.
Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut sai linnavalitsuselt volitused lisaeelarve riigikohtus vaidlustada. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogus opositsioonis olevad erakonnad loodavad, et keskerakondlasest volikogu esimeest Toomas Vitsutit umbusaldavad ka mõned Keskerakonna liikmed.

Põhjenduseks toob opositsioon selle, et keskerakondlased polevat haldusreformi küsimuses ka enne oma liikmeid usaldanud, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Seda aktsiooni varjati ju tegelikult ka Keskerakonna liikmete eest ja nad pandi fakti ette,» rääkis IRLi fraktsiooni juht Indrek Raudne. «Ärgem unustagem, et ligi kolmandik Keskerakonna volikogu liikmetest ei ole sellele eelnõule alla kirjutanud. Ei maksa imestada, et ka Keskerakonna poole pealt tervema mõistusega inimesed võivad hääletada nii põhimääruse muudatuse vastu kui ka ühineda umbusaldusega.»

Vitsuti enda sõnul ei ole tal põhjust arvata, et tema erakonnakaaslased teda ei toeta.

«Ma nende (opositsiooni) häältega siia ametisse ei saanud ja ma arvan, et ma nende häältega siit ka ei lahku,» ütles Vitsut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles