Linn müüb kesklinna korterit poole miljoni krooniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Maailma kogukond korraldab regulaarselt tänavafestivale.
Uue Maailma kogukond korraldab regulaarselt tänavafestivale. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsus soovib avalikul kirjalikul enampakkumisel müüa kesklinnas Uue Maailma tänav 4 asuvat ühetoalist korterit alghinnaga 440 000 krooni.

Avalikule enampakkumisele pannakse Uue Maailma 4 maja esimesel korrusel asuv tühi 1-toaline korter, mis on seletuskirja järgi rahuldavas seisukorras. Korteris on elutuba, esik, köök ja vannituba koos WC-ga ning see on varustatud tsentraalse kütte-, gaasi-, vee- ja kanalisatsioonitrassiga.

Uue Maailma 4 asub kesklinna linnaosas ning paikneb Pärnu maantee läheduses. Lähiümbrus on hoonestatud valdavalt viiekorruseliste kivist korterelamutega, lähedusse jääb Tallinna Tehnika Kõrgkooli hoone.

Telliskivist neljakorruseline maja on puhasvuukkrohviga viimistletud välisseintega ja madala eterniidist viilkatusega hoone, mis on ehitatud 1960-ndatel aastatel. Korterelamu on kahe trepikojaga ning tsentraalsete gaasi-, kütte-, vee- ja kanalisatsioonitrassidega varustatud.

Arco Vara kinnisvarabüroo hindas korteri turuväärtuseks 440 000 krooni ja sellise alghinnaga soovib linnavalitsus selle ka müüki panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles