ERR.ee: edukad inimesed andsid täna koolides tunde

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanteri võidukarjatus Pekingis pärast viimast heidet.
Gerd Kanteri võidukarjatus Pekingis pärast viimast heidet. Foto: Raigo Pajula

President Toomas Hendrik Ilvese üleskutsel andsid Eesti edukad inimesed täna koolitunde.


Algatuse «Tagasi kooli» eesmärk on tugevdada kooli ja ülejäänud ühiskonna vahelisi suhteid ja koostööd. President ise andis ühiskonnaõpetuse tunni Nõmme Gümnaasiumis, mida said kuulata vaid kõige tublimad õpilased, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Olümpiavõitja Gerd Kanter pidas loengu Nõmme põhikooli raamatukogus ning soovitas noortel püstitada kõrgeid eesmärke ja pidada haridust spordist tähtsamaks.

«Ma arvan, et ükskõik, mida te teete, olgu see õppimine või trennitegemine, kui te olete positiivne või rõõmus, siis see informatsioon või see tegevus, mida te teete, on igal juhul edukas,» ütles Kanter.

Gustav Adolfi gümnaasiumi õpilastele käis majandusest rääkimas kaks kooli vilistlasest pankurit - Indrek Neivelt ja Vahur Kraft.

Huviga kuulasid Gustav Adolfi gümnaasiumi õpilased ka keskkriminaalpolitsei direktori Eerik Heldna loengut narkootiliste ainete kahjulikkusest ja ajaloost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles