Homme toimub järjekordne kodurahu foorum

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunamullune kodurahu foorum Salme kultuurikeskuses.
Tunamullune kodurahu foorum Salme kultuurikeskuses. Foto: Peeter Langovits.

Linnavalitsus korraldab homme järjekordse, arvult kaheksanda Tallinna Kodurahu foorumi, mille teemaks on seekord «Majanduse langus ja toimetulekustrateegiad».


Kodurahu foorum toimub homme, 26. veebruaril kella 12-17 hotellis Euroopa, teatas Raepress.

Abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul püütakse foorumil leida vastust küsimusele, mida saaks ja tuleks ette võtta, et suurendada inimeste turvalisust ja maandada majanduskriisiga seotud riske ja ohte nii Tallinnas kui ka Eestis tervikuna. «Kuna olukord maailma finants- ja tooraineturgudel on suhteliselt prognoosimatu, siis konjunktuuriinstituudi hinnangul võib 2009. aasta üksikisiku tasandil Eestis kaasa tuua palju stressi ja muret,» tõdes Jäppinen.

Foorumil esinevad Eesti Teaduste Akadeemia akadeemik Mihhail Bronštein, Eesti Arengufondi majandusekspert Heido Vitsur, linnavolikogu esimees Toomas Vitsut, Tööturuameti peadirektor Tiina Ormisson, ning veel mitmed spetsialistid. Foorumit modereerib uudisteagentuuri BNS peatoimetaja Ainar Ruussaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles