Veerenni tänava liikluse avamine lükkub päeva võrra edasi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste liiklussõlme ehitusel on jõutud nii kaugele, et Veerenni tänava ots avatakse liiklusele, Filtri tee aga pannakse kinni.
lo/FOTO Laura Oks/ POSTIMEES
Ülemiste liiklussõlme ehitusel on jõutud nii kaugele, et Veerenni tänava ots avatakse liiklusele, Filtri tee aga pannakse kinni. lo/FOTO Laura Oks/ POSTIMEES Foto: Laura Oks

Tallinna transpordiameti liiklusosakonnateatel lükkub Veerenni tänava Järvevana tee poolse otsa liiklusele avamine ühe päeva võrra edasi ja  avatakse 7. juuni öösel vastu 8. juunit.


«Kuna viimaste päevade tugevad vihmasajud raskendasid tee-ehitustöid, lükkub liikluse avamine Veereni tänaval ühe päeva võrra edasi,» ütles liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa. «Lepingu kohaselt ongi ehitajatel Veerenni tänaval liikluse avamiseni aega 8. juunini. Tahtsime liikluse avada küll päeva võrra varem, aga ilmaolud seda kahjuks ei võimaldanud. Aga 8. juunil peaks liiklus Veerenni tänava Järvevana tee poolses otsas taas avatud olema,» lisas ta.

Transpordiamet tuletab ühtlasi meelde, et alates reedest, 8. juunist suletakse kuni sügiseni liiklus Filtri teel, kuna seal algab Ülemiste liiklussõlmega seotud tee-ehitus. Filtri tee sulgemise ajal saab Tehnika tänavalt tulles sõita kuni Kaitseväe kalmistuni. Bussijaama sõitmiseks tuleb Tehnika tänavalt pöörata Veerenni tänavale ning sealt edasi Liivalaia ja Juhkentali tänavale.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles