Haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo viibib haiglas

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Aaviksoo
Jaak Aaviksoo Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Ministri nõuniku andmetel viibib haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo haiglas ning pidi tänaseks plaanitud kohtumised ära jätma.

Ministri nõunik Andres Kaarmann ütles Postimehele, et Aaviksood ei ole tabanud ootamatu ega ohtlik terviserike, vaid ta viidi haiglasse seoses eelmise nädala alguses tehtud ninaoperatsiooniga. «Tal oli väike ninaoperatsioon ja ta vajab veidi puhkust lihtsalt,» jäi Kaarmann napisõnaliseks.

Ministeeriumi pressiesindaja Asso Ladva andmetel oli Aaviksool eelmise nädala alguses lõikus, mille toimumine oli mitu kuud ette teada. Juba järgmisel päeval naasis minister aga tööle.

«Ta oli eelmisel nädalal täiesti olemas ja tegutses, ka reedel olid tal kohtumised. Terve nädalavahetus oli vahel, millal ta taas haiglasse sattus, ei oska öelda,» ütles Ladva, kel polnud infot ka selle kohta, kas tegu võis olla operatsioonist tingitud tüsistustega ja kui tõsised need on.

Täna pidi Aaviksoo viibima riigikogu kultuurikomisjonis, kus pidi arutletama üldhariduskorralduses kavandatavate muudatuste üle. Kultuurikomisjoni esimehe Urmas Klaasi (RE) sõnul said komisjoni liikmed veidi enne istungit teada, et ministril on terviseprobleemid ja punkti arutelu lükati edasi.

Millal Aaviksoo tööle naaseb, pole veel teada. «Ministri iseloomu teades siis ilmselt tahaks ta praegu tegutseda nii mis mühiseb, aga seda peab ilmselt tohtrite käest küsima,» pakkus Ladva. Nõunik Kaarmanni sõnul on Aaviksool plaanis kindlasti osaleda neljapäevasel valitsuse istungil.

Aaviksoo jäi Postimehele täna tabamatuks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles