«Tarkade kogu» loomise otsustab sügisel Reformierakonna volikogu

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna peasekretär rääkis niinimetatud tarkade kogu loomisest ka pühapäeval toimunud erakonna üldkogul.
Reformierakonna peasekretär rääkis niinimetatud tarkade kogu loomisest ka pühapäeval toimunud erakonna üldkogul. Foto: Andres Haabu / Postimees

Reformierakonnale nõu andva ja varem tarkade koguks nimetatud organi loomise otsustab sügisel erakonna volikogu.

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk ütles Postimehele, et erakonna juhatuse tänasel koosolekul otsustati alustada ettevalmistavat tööd, et sügisel kogunev Reformierakonna volikogu saaks otsustada nõuandva kogu loomise.

Kui varem on Kukk nimetanud nõuandvat organit tarkade koguks, siis nüüd ütles ta, et organi nimi ja muud töökorralduslikud detailid selguvad edasise töö käigus.

Kuke sõnul peaks nõuandev kogu andma erakonnale avatud juhtimiseks konstruktiivset tagasisidet. «Loodavasse kogusse võiksid kuuluda inimesed, kes ise igapäevases poliitikas enam ei osale ning kellel on nii-öelda värske kõrvaltvaataja pilk erakonna tegevusele,» lausus ta.

Varem on rahastamisskandaali sattunud erakonna peasekretär avaldanud arvamust, et kogu liikmeteks võiksid kandideerida  Meelis Atonen, Valve Kirsipuu, Hannes Astok ja Ignar Fjuk. Fjuk on siiski juba teatanud, et ei saa kavandatava kogu töös osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles