Riik toetab Saaremaa tuleõnnetuse ohvreid

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju
Tulekahju Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Paar päeva tagasi kodu ja ühe lastest põlengus kaotanud Saaremaa pere saab riigilt 160 000 krooni toetust.

Eile otsustas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, et hätta sattunud peret tuleb võimalikult kiiresti aidata, kirjutab Oma Saar.

«Suure tuleõnnetuse läbi elanud pere on taotlenud paljulapselistele peredele mõeldud toetust ning neile määratud 160 000 krooni jõuab nendeni kiirendatud korras juba sel nädalal,» teatas ministeeriumi avalike suhete nõunik Heli Lehtsaar.

Kaarma valla sotsiaaltalituse juhataja Liida Kaare sõnul on abipakkujad terve päev helistanud ja tal on nimekiri 80 inimesest, kes on valmis abistama siis, kui pere on ennast kogunud ja neil on koht, kuhu paigutada köögitehnika ja mööbel.

«Pereema tänab kõiki abistajaid kogu südamest,» ütles Liida Kaare, rõõmustades inimeste abivalmiduse üle.

Kaare kinnitusel on praegu perel kõik esmavajalik olemas.

Eile õhtuks oli ligi poolsada inimest Punase Risti vahendusel perele annetanud üle 300 000 krooni.

Tulekahjus kannatada saanud pere toetuseks saab annetada Eesti Punase Risti Saaremaa seltsi kontole 221011370993 Swedbankis. Selgituseks võib panna «Randvere tulekahjus kannatada saanud pere toetuseks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles