Tallinn innustab autoga liiklejaid ühissõidukeid kasutama

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Autobussikoondise uued bussid
Tallinna Autobussikoondise uued bussid Foto: Mihkel Maripuu

Tänasel linnavalitsuse istungil otsustati esitada Tallinna linnavolikogule otsuse eelnõu, mille kohaselt antakse Tallinna ühistranspordis tasuta sõidu õigus Tallinna maratonist ja Tallinna sügisjooksust osavõtjaile ning kõigile juhiloa omanikele, kes rahvaspordi ürituse ajal ning autovabal nädalal, 16.-22. septembrini auto kasutamisest loobuvad.

Spordiürituse ajaks antakse tasuta sõidu õigus Tallinna ühistranspordis neile, kellele on välja antud Tallinna maratonist ja Tallinna sügisjooksust osavõtja rinnanumber.

Rinnanumbrid annab osalejatel ürituse korraldaja MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi.

Autokasutajatele on tasuta sõiduõigust tõendavaks dokumendiks rahvaspordi ürituse ajal, 8. ja 9. septembril ja autovabal nädalal, 16.-22. septembrini, juhiluba.

Ürituse eesmärgiks on suurendada liiklemisteadlikkust, propageerida keskkonnasäästlikku elustiili ning vähendada tänavatel liikumise riske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles