Tallinna liiklusjuht: Laagna teega tuleb midagi ette võtta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastu seda sillaposti sõites hukkus autoajakirjanik Urmas Oja.
Vastu seda sillaposti sõites hukkus autoajakirjanik Urmas Oja. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul näitas alles nädala eest toimunud järjekordne surmaga lõppenud liiklusõnnetus, et Laagna tee ehk Lasnamäe kanaliga tuleb midagi ette võtta.

Rüütelmaa ütles Postimehele, et Laagna teel on sildade postide sõiduteest eraldamiseks küll mingil ajal põrkepiirded paigaldatud, aga viimane surmaga lõppenud õnnetus on andnud ainet see lahendus üle vaadata.

«Peame vaatama, mida annab seal paremini teha,» mainis Rüütelmaa. «Praegu analüüsime selle õnnetuse toimumise asjaolusid, esialgu on veel vara ütelda, mida teisti teha tuleks. Igal juhul on vaja asjaga tõsiselt tegeleda.»

Rüütelmaa sõnul analüüsivad transpordiameti asjatundjad kõiki Laagna teel kogu pikkuses toimunud õnnetusi ning sellest lähtuvalt vaadatakse üle ka tee kontseptsioon.

Ööl vastu 20. augustit kella 1.30 ajal hukkus Laagna teel vastu jalakäijate silla betoonposti sõitnud autoajakirja Top Gear Eesti peatoimeteja Urmas Oja. Sõidukist Opel Zafira Tourer ei jäänud suurt midagi järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles