Facebooki Järvamaa huviliste sekka pääsevad vaid reformierakondlase sõbrad

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook
Facebook Foto: SCANPIX

Suhtlusportaalis Facebook on loodud gruppe nii Savisaarest populaarsemale kurgile kui ka olude sunnil natuke ebatõerääkijate uskujaile, kuid reformierakondlane Tõnis Kõiv lõi Järvamaa ühenduse, kelle liikmeks niisama lihtsalt ei saa.

«Kuna elan Järvamaal ja kasutan palju Facebooki, mõtlesin, et liitun ka FB Järvamaa grupiga,» rääkis üks järvamaalane oma katse kohta sekkuda kodukandi muresid ja rõõme jagavasse vestlusringi, kirjutas Õhtuleht.

Pärast liitumissoovi esitamist sai ta aga riigikogulaselt Tõnis Kõivult teate, et too lisab gruppi vaid oma sõpru ja Kõivuga sõbraks saamiseks tuleb talle lihtsalt sõbrakutse saata.

«Kuna olen selle grupi looja, siis pean ka grupis toimuvat jälgima ehk administreerima, mida on omakorda lihtsam teha, kui liikmed on ka minu FB sõbrad,» väitis Kõiv.

Kõivu väitel on tal grupis toimuvat parem administreerida, kui liikmed on tema FB sõbrad, kuid mille poolest administraatori võimalused sõpraderingist väljaspool piiratumaks jäävad, Kõiv kahjuks lahti ei seleta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles