Tallinnas julmalt läbi pekstud soomlane kahtlustab uimastamist

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomlane kahtlustab, et venelannad võisid tilgutada tema kohvi sisse uimastavat ainet.
Soomlane kahtlustab, et venelannad võisid tilgutada tema kohvi sisse uimastavat ainet. Foto: Caro / Scanpix

Soomlane Seppo Mykkänen langes Tallinnas jõhkra röövi ohvriks, mille tagajärjel on ta nüüd vasakust silmast pime ja tema pangaarve on tühi.

Tallinnasse emale sünnipäevakinki ostma sõitnud 62-aastase Seppo Mykkäneno õuduste jada algas 7. veebruaril Tallink City hotellis, kus ta kohtus ta kahe sarmika, mehe sõnul vene keelt kõneleva naisega, kellega vestlusse laskus, kirjutas Õhtuleht.

« Naised rääkisid mulle mingist restoranist, kus saaks tantsida,» rääkis Seppo, kes polevat viimased kaheksa aastat tilkagi alkoholi võtnud.

Restoranis vaid kohvi joonud mees tundis end järsku väga halvasti ning mäletab edasi vaid, et koos naistega mindi restoranist välja.

Ilmselt restoranis uimastatud ja hiljem julmalt läbipekstud ning rohkem kui 30 000 kroonist ilma jäänud soomlane leiti Lasnamäelt meelemärkuseta ja toimetati haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles