Kas osta remonditud või remonti vajav korter?

, Domus Kinnisvara maakler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remonti vajav korter võib lõppkokkuvõttes tulla soodsam ja meelepärasem, aga eeldab tööd, teadmisi ja oskusi.
Remonti vajav korter võib lõppkokkuvõttes tulla soodsam ja meelepärasem, aga eeldab tööd, teadmisi ja oskusi. Foto: Scanpix/CORBIS

Viimastel aastatel on kinnisvaraturg liikunud pigem selles suunas, et ostetakse juba sissekolimisvalmis kortereid, «oma käe järgi» remonditegemist jääb tasapisi vähemaks.

lmselt pole tegemist inimeste laiskuse või oskamatusega, vaid korteriostuks (loe: eluasemelaenu võtmiseks) võimeliste inimeste elukorraldus on lihtsalt nii kiire, et pahtli lihvimiseks või ehitusmeestega jauramiseks pole lihtsalt aega.

Siiski leidub kuldsete kätega korteriostjaid ka praegu ning kindlasti edaspidigi. Nii mõnegi sissekolimisvalmis korteri vastuvõtmise akti allkirjastades selgub, et ikkagi tuleb väiksem või suurem planeerimata remont ette võtta. Seega tekib küsimus, kas osta uus kodu remonditud või remontimata kujul, jätkuvalt peaaegu igal kinnisvaraostjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles