Hiidlasi nörritab praamipiletite eelseisev hinnatõus

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Hiiumaal Heltermaal praamijärjekorras oodanud Enn Pajula ei välistanud, et vähendab piletihinna tõustes käike suvekodusse.
Eile Hiiumaal Heltermaal praamijärjekorras oodanud Enn Pajula ei välistanud, et vähendab piletihinna tõustes käike suvekodusse. Foto: Mihkel Maripuu

Hiiumaal turvast tootva ettevõtte Hiiu Turvas juhataja Olev Kuuse ütles, et ettevõtjad elavad praamisõidu eesootava kallinemise üle, aga saare elanikest on tal kahju, sest kogu elu on neile niigi kallim kui mandriinimestele.

Hiiu Turba nagu ka paljude teiste Hiiumaal tegutsevate ettevõtjate igapäevane elu on paratamatult seotud praamiliiklusega. Ettevõtte juhi Kuuse sõnul peab ta kogu aeg mitmesuguseid tarvikuid sisse tooma ja kaupa saarelt välja viima.

«Ma ei saa oma Saksamaa klientidele öelda, et nüüd maksate viieeurose turbapaki eest seitse eurot, kuna [Saaremaa Laevakompanii omanik Vjatšeslav] Leedo siin tõstis praamipileti hinda,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles