Ketid ja kummid kippusid streikima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattamehaanik Timmo Tiitus (vasakul) ja rattur Margus Kaasik ühendasid jõud, et viimase ratas kiirelt taas sõiduvõimeliseks muuta.
Rattamehaanik Timmo Tiitus (vasakul) ja rattur Margus Kaasik ühendasid jõud, et viimase ratas kiirelt taas sõiduvõimeliseks muuta. Foto: Sille Annuk

«Ei saa jätta võimalust kasutamata,» rääkis verise ninaalusega Margus Kaasik 50,6 kilomeetri peal asuvas Astuvere toidupunktis murul istudes ja energiageeli süües, tagaveljeta ratas kõrval vedelemas.

Mõned kilomeetrid enne päästvat soolakurgi- ja banaanipeatust oli ta ratta kumm katki läinud ning nii leidis ta end näoli porist.

Enamasti ongi abi vaja katkiste kummide ja kettidega, rääkis neoonvesti ja tunkedega rattamehaanik Timmo Tiitus ning lisas, et eelmise aastaga võrreldes on sel korral päris rahulik. «Eelmisel korral läks ikka piduritrosse ja käiguvahetusi,» kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles