Seksuaalroimari vanglast vabastamine selgub kolmapäeval

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Harju maakohus arutas noore naise eriti piinaval viisil vägistanud ja mõrvanud mehe ennetähtaegset vanglast vabastamist ning teeb selle kohta määruse kolmapäeval.

Süüdistuse järgi tungis purjus Aso Aasala 2001. aasta 4. veebruaril Harjumaal Loksa vallas Kolgaküla spordiklubi saunas kallale seal end pesevale 26-aastasele naisele, kägistas teda ja tagus peaga vastu põrandat, vahendab ERR Uudised.

Kui naine kaotas teadvuse, lohistas mees ta puukuuri ja vägistas seal puuhaluga, pärast aga üritas naist tappa teda puupakuga pähe tagudes ning põgenes.

Üliraskelt vigastatud naise leidsid külaelanikud ja toimetasid ta haiglasse, kuid arstidel ei õnnestnud tema elu päästa ja ta suri teadvusele tulemata sama aasta 23. mail Mustamäe haiglas.

Aasala rääkis kohtus, et julma kuriteoni viisid teda eelnevalt joodud pool liitrit viina, kaks kanget õlut ning naise käitumine, kuna too tungis talle saunas kallale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles