Nõo neiud võitsid karikasarja turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel Foto: Mart Mäerand

Nädalavahetusel Leedus Kaunases Euroopa sulgpalliliidu noorte U19-klassi karikasarja etapi Yonex Lithuanien Junior naispaarismängu võitsid Nõo neiud Helina Rüütel ja Kris­­tin Kuuba.

Nõo sulgpalliklubi esindajatel Rüütlil ja Kuubal oli veerandfinaalis tõsine kolmegeimiline mäng venelannade Alvina Davletova ja Anastasia Ronzhina vastu, mille tüdrukud võitsid 21:10, 18:21 ja 21:5. Finaal slovakkide Nikoleta Balintova ja Martina Repiska vastu võideti geimidega 21:18 ja 21:17. 15-aastastele Nõo neidudele oli see sel aastal juba teine Euroopa noorte karikavõistluste võit.

Teine Eesti naispaar Sale-Liis Teesalu (Triiton) ja Kati-Kreet Marran (Nõo SK) üllatasid kohe esimeses mängus, võites teise paigutusega Leedu naispaari geimidega 2:0. Poolfinaalis kaotasid nad võitluslikus mängus Kuuba ja Rüütli finaalivastastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles